Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Atletico har åtta(!) raka segrar i ligaspelet.

  • Atletico vann deras senaste inbördes möte mot Celta Vigo.

  • Atletico leder ligan med hela sju poäng ner till tvåan Real Madrid. Atletico har dessutom spelat två(!) matcher mindre än Real.

  • Celta Vigo har fyra av deras sex senaste matcher.

  • Luis Suarez och Joao Felix bildar ett riktigt starkt anfallspar för Atletico Madrid. Duon har mäktat med 20 mål och sex assist den här ligasäsongen.

Går med stora kliv mot ligaguldet

Atletico Madrid har gått som tåget medan storklubbarna Real Madrid och Barcelona stött på svårigheter. De två sistnämnda har varit långt ifrån deras toppform och detta har gett andra lag chansen på det eftertraktade ligaguldet. En chans som Diego Simeones mannar tagit vara på till 100 %.

Hemmalaget Atletico Madrid leder La Liga med hela sju poäng ner till tabelltvåan Real Madrid, men det slutar inte där, Atletico har dessutom spelat två(!) matcher mindre än storklubbarna Real och Barcelona. Ett par starka prestationer i de nästkommande omgångarna kan alltså ge Atletico enorma möjligheter till att knipa ligaguldet. En hämndlysten Luis Suarez har varit fullständigt briljant sedan Barcelona sparkade ut honom från klubben, ett beslut som Barca nog ångrar rejält. Anfallaren har varit stekhet och mäktat med hela 14 fullträffar den här ligasäsongen, tillsammans med supertalangen Joao Felix bildar dessa två ett riktigt farligt anfallspar. Atletico har hela åtta raka vinster i ligaspelet, ett facit som visar på vilken grym form den spanska storklubben besitter.

Höjt sig den här säsongen.

Gästerna Celta Vigo har helt andra förutsättningar än hemmalaget Atletico Madrid. Bortalaget var ytterst nära att åka ur La Liga förra säsongen, men säkrade till slut kontraktet med endast en poäng framför Leganes. Laget gavs alltså en ny chans att börja om och bygga på något, en chans som Celta Vigo utnyttjat efter halva säsongen.

Celta Vigo har varit klart bättre den här säsongen och hittas på en stabil tiondeplats i tabellen. Men La Liga-tabellen är fortfarande oerhört jämn och det skiljer endast sex poäng mellan Celta Vigo och 18:e placerade Osasuna. Klubbikonen Iago Aspas fortsätter bära Celta Vigo på sina axlar. Den här ligasäsongen har den lille anfallaren mäktat med nio mål och leder deras interna skytteliga. Men under måndagen väntar ett stort test när gästerna ska försöka få hål på ett starkt Atletico Madrid.

Speltips.se ger tipset:

Atletico madrid vinner hos betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 7/2 kl 09.16

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.