Marcus Råsberg|7 mars, 2024, 10:24

Jag väljer att spela på Toronto ML i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Högt odds på Toronto

  • Toronto förlorade senaste matchen mellan lagen och är revanschsugna

  • Toronto har vunnit fyra raka bortamatcher

Stark bortaform

Natten till fredag spelar Boston Bruins och Toronto match mot varandra igen efter mötet mellan lagen tidigare i veckan. Boston tog hem veckans första match efter att ha vunnit med 1-4 i Scotiabank Arena i Toronto. Det innebär att Bruins skapade lite utrymme ner till Toronto i tabellen. Toronto har inte vunnit mot Boston särskilt mycket senaste tiden men inför nattens match finns flera faktorer som talar för bortavinst.

Toronto har en stark form på bortaplan just nu. Leafs kommer till den här matchen med fyra raka bortamatcher i ryggsäcken och Bruins har samtidigt haft det lite tuffare på hemmaplan. De har nämligen förlorat fem av sina sju senaste hemmamatcher och detta bör Toronto kunna utnyttja till sin förel för att ta med sig två poäng från östkusten.

Ute efter revansch

Även om matchen var jämn mellan lagen tidigare i veckan så resulterade det i att Bruins vann med övertygande 1-4. Toronto vann skotten och de hade flertalet ramträffar i matchen, så det kunde lika gärna varit ett annat utfall. Inför nattens match mellan lagen räknar jag med att vi kommer få se ett revanschsugen Toronto som är fast inställde på tt ta med sig två poäng.

Toronto har haft det tufft mot Boston senaste tiden och sett till historiken så är Boston rättmätiga favoriter. Men, oddset på Toronto Money Line, sett till saannolikheten att de vinner, är alldeles för högt för att nonchalera. Jag tror på Toronto inför nattens möte och väljer med dessa anledningar att placera Toronot Money Line hos Comeon.

ishockey, NHL
|
units: 2/5 - spelstopp: 01:00
Boston - Toronto
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.