Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Real Betis har gått riktigt starkt sedan årsskiftet medan Alavés alltjämt har det tufft nere i botten av tabellen

  • Real Betis har vunnit nio av de tolv senaste matcherna

  • När lagen möttes i höstas gick Real Betis segrande

  • Alavés har tre raka förluster med en målskillnad på 1-10

  • Betis kommer med tre raka segrar

Fortsätter leverera

Real Betis stod för en förvånansvärt svag första halva av säsongen och ett tag kändes europaplats som något utom räckhåll. Sedan årsskiftet är det däremot ett helt annat Betis vi fått följa, ett lag som vänt helt på formen och som nu är med och krigar om europaplatserna för fullt med sin sjätteplacering i tabellen. Ska bli intressant att se hur de grönvita presterar under resterande del av säsongen, fortsätter spela såhär kan det bli något väldigt bra av det hela. Under måndagen tar man emot Alavés och formmässigt har Betis ett enormt övertag.

Ser vi till Betis tolv senaste matcher har man nio vinster, två kryss mot Real Sociedad & Athletic Bilbao samt en förlust mot Barcelona. Övrigt motstånd har man besegrat – räknar med att måndagen inte blir något undantag. Betis går som tåget just nu och dagsformen är väldigt fin med tre raka segrar.

Ser inte bra ut för Alavés

Alavés gör ingen bra säsong och det lutar onekligen åt nedflyttning. Med 22 poäng ligger man näst sist i tabellen, bottenstriden är ruskigt jämn och Alavés ser inte ut att hitta formen. Till skillnad från Betis har Alavés gått otroligt tungt under 2021, man radar upp förluster. En knapp seger mot Valladolid är den enda segern man noterats för sedan årsskiftet och när de större lagen stått på andra sidan planen har Alavés åkt på rejält med stryk. Man har stött på såväl Barcelona som Real Sociedad nyligen, matcher man förlorat med 5-1 och 4-0. Närmast fick man gå tomhänta ur ännu ett möte, då mot Osasuna.

Har verkligen svårt att se Alavés störa ett av de mest formstarka lagen i La Liga. Senast lagen möttes noterades Betis för en knapp seger, men här känns det definitivt som att siffrorna kan bli större än så. Betydligt större om Betis har en bra dag på jobbet.

Rak hemmaseger klickas!

Speltips.se ger tipset:

real betis vinner hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 7/3 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.