Axel Olsson|7 mars, 2024, 11:00

Jag väljer att spela på hemmalaget över 1,5 mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Stuttgart går riktigt starkt. På en tredjeplats bakom Bayern och Leverkusen.

  • Stuttgart har två av ligans hetaste anfallare, Guirassy och Undav. Duon har gjort hela 34 ligamål.

  • Union Berlin har rest sig, men de är fortfarande långt ifrån sitt forna jag.

  • Union Berlin släppte nyligen in två mål mot både Dortmund och Heidenheim.

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Stekhet anfallsduo

Bundesliga har bjudit på flera överraskningar den här säsongen, där Stuttgart är en av dem. Från att behöva kvala sig kvar i högstaligan, till att nu vara med och tävla om Champions League-platserna. Stuttgart har fått sig ett otroligt lyft och det fortsätter att gå väldigt bra för klubben. De har klamrat sig fast i topp 4 och med tolv omgångar kvar av ligaspelet har de goda chanser att nå CL. De har sju poäng ned till femman Leipzig och formen är väldigt god just nu.

Vi är framförallt imponerade av offensiven, där anfallsduon Undav och Guirassy har varit briljanta. Den sistnämnda räddade kvar klubben ifjol och har varit en av ligans bästa spelare den här säsongen. Anfallaren har nämligen endast 15 starter, men gjort makalösa 20 ligamål. Ett målsnitt som till och med är bättre än vad skytteligaledaren Harry Kane snittar. Undav har också varit riktigt vass, han står på hela 14 ligamål. Stuttgart har en riktigt fin form med fem segrar i deras sex senaste ligamatcher. Offensiven fortsätter att ösa in mål och därför tycker vi att målspelet ser lockande ut här.

Gäller att blicka framåt

Som vi nämnde tidigare har Stuttgarts tabelläge förändrats drastiskt på ett år, vilket det även har gjort för gästernas del. Men Union Berlin har haft en utveckling som gått åt andra hållet, från topplaceringar till att nu vara nere i botten och härja. Det har varit en mardrömssäsong för deras del och det mesta talar för att det blir en slutplacering på nedre halvan.

De har iallafall ryckt upp sig tillräckligt för att inte behöva oroa sig allt för mycket för den absoluta bottenstriden. Trots uppryckningen är Union Berlin långt ifrån sitt forna jag och vi har svårt att tro på en stark ligaavslutning. Union Berlin har nyligen släppt in två mål i matcherna mot Dortmund och Heidenheim – vi tror att försvaret kommer få fullt upp med Stuttgarts anfallsduo. Hemmalaget har bevisat mycket mer!

fotboll, Bundesliga
|
units: 3/5 - spelstopp: 20:30
Stuttgart - Union Berlin
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.