Jag väljer att spela på X2 i halvtid. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Slavia Prag är obesegrade i 21 raka matcher.

  • Arsenal har gått vinstlösa i deras tre senaste matcher.

  • Slavia Prag har slagit ut både Leicester City och Rangers i Europa League-slutspelet.

  • Arsenal har inte haft en halvtidsledning i någon av deras fyra senaste matcher.

  • Talangerna Saka och Smith Rowe förväntas missa torsdagens match. Det är två spelare som bidrar med väldigt mycket till Arsenals offensiv.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

X2 in half time for 1.66 at bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.seOdds can change with time | Odds available on 6.4 at 14.47pm

Fortsätter att vara ett ojämnt Arsenal

Sagan är sig lik när det kommer till hemmalaget Arsenal. Under de närmaste säsongerna har liknande scenario spelats om och om igen. Precis när klubben ser ut att vara på god väg kommer en ny period av svaga insatser och därmed lyfter de aldrig sig ordentligt. Det har visserligen funnits en hel del ljusglimtar under unge Arteta och truppen ser väldigt lovande ut med flera spännande talanger. Men det är fortfarande någonting som behövs ifall Arsenal ska kunna konkurrera i den absoluta toppen igen, ifall det är ett par nyförvärv eller endast mer tid är fortfarande oklart.

På grund av det svaga ligaspelet är Arsenals enda chans att nå CL genom Europa League. Därmed måste Arteta ta turneringen på största allvar och nu börjar de dra ihopa sig. Under torsdagskvällen väntar första mötet av åttondelsfinalen mot tjeckiska Slavia Prag. Det är ett möte som Arsenal är givna favoriter i, men vi höjer ett varningsfinger för de underskattade gästerna. Hemmalaget kommer till matchen med tre raka matcher utan vinst. Arsenal har inte haft ledningen i halvtid i någon av deras fyra senaste matcher. Med talangerna Saka och Smith Rowe skadade tappar även hemmalaget en ungdomlig framfart som bidrar starkt till deras offensiv.

Underskattat bortalag

Vi är alltså inne i kvartsfinalen av Europa League och allvaret börjar bli större och större. Såhär långt in i turneringen har gästerna Slavia Prag varit en rejäl överraskning för många. Den tjeckiska klubben har imponerat rejält och visat sig vara väldigt svårslagna. Slavia Prag inledde gruppspelet starkt och tog en stabil andraplats bakom tyska Bayer Leverkusen.

Väl i slutspelet fortsatte Slavia Prags momentum när de både slog ut Leicester City och formstarka Rangers. Ett starkt försvarsspel har varit grunden till deras enorma succé i Europa League. Det återstår att se hur långt dessa underdogs kan ta sig i turneringen. Slavia Prag är obesegrade i 21 raka matcher och vi tror att tjeckerna lyckas hålla tätt i första halvlek åtminstone. Ligatiteln är redan deras så nu kan Slavia Prag lägga fullt fokus på Europa League!

fotboll, europa league
|
units: 3/5 - spelstopp: 21:00
Arsenal - Slavia Prag
18+ | Regler & Villkor galler | Stodlinjen.se Odds kan andras under tiden | Odds framtagna 6/4 kl 14:30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.