Axel Olsson|7 april, 2024, 10:14

Jag väljer att spela på Inter -1,5 asian handicap i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Inter är överlägsna i Serie A. 25 vinster, fyra oavgjorda och en förlust.

  • Inter har gjort hela 73 mål på 30 ligamatcher. Martinez öser in mål.

  • Udinese har varit ett av ligans sämsta hemmalag den här säsongen.

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Svagt hemmafacit

För Udineses del har den här säsongen varit ett steg i fel riktning. De har inte alls kommit upp i samma nivå som ifjol, vilket betyder att laget fortfarande är med i bottenstriden. Med åtta omgångar kvar att spela, kämpar Udinese för att säkra kontraktet. De har tre poäng ned till 18:e placerade Sassuolo, det är visserligen många lag som fortfarande är med i bottendramat. Det har saknats spets för att avgöra de jämna matcherna och därmed har segrarna lyst med sin frånvaro.

Udinese har kryssat överlägset flest matcher i Serie A, nämligen hela 16 kryss efter 30 omgångar. Det som oroar inför slutstriden är deras svaga hemmafacit. Det är viktigt att känna sig trygga i hemmaborgen när det börjar dra ihopa sig, men där har Udineses poängskörd varit förvånansvärt svag. De är ett av ligans sämsta hemmalag den här säsongen. Det blir tufft att bryta den här trenden när serieledarna Inter gästar. Kvalitetskillnaden är alldeles för stor och vi tror att Udinese blir lottlösa i måndagens batalj.

Går som tåget

Inter har varit överlägsna i säsongens ligaspel. De har inte varit någon av topplagen som har lyckats hålla samma nivå som dem. De går med stora steg mot en ny ligatitel och det mesta talar för att det blir dem som lyfter pokalen. De har varit starka från start till slut och är därför välförtjänta av den här serieledningen. Inter har ett makalöst facit på 25 segrar, fyra oavgjorda och en förlust efter 30 omgångar. I skrivande stund har de elva poäng ned till tvåan Milan, med en match mindre spelad.

Inter öser in mål och står nu på hela 73 mål efter 30 omgångar. Lautaro Martinez har en fantastisk säsong och toppar skytteligan med 23 fullträffar. Gästerna går som tåget och körde verkligen över Udinese när dessa två lagen möttes senast. Med det sagt tycker vi att handikappspelet ligger alldeles för högt och väljer därför att syna detta. Gästerna har endast ligan att fokusera på och det är också en faktor som blir avgörande inför detta mötet. Vi tror på en bekväm seger under måndagskvällen!

fotboll, Serie A
|
units: 2/5 - spelstopp: 20:45
Udinese - Inter
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.