Kevin Andersson|7 maj, 2024, 09:00

Jag väljer att spela på hemmalaget i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Rangers ser riktigt bra ut och jag ser dem ta sin andra hemmamatch här för att utöka ledningen.

  • Rangers släppte bara in sju mål totalt i den första omgången och deras försvar kommer steppa upp.

  • Å andra sidan har Rangers gjort 19 mål i slutspelet och kommer fortsätta sin offensiva dominans.

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Offensiven vinner dem matchen

Rangers gjorde 15 mål i sin svepning i första omgången och deras anfall spelade bra för att starta andra omgången med fyra gjorda mål i match ett. Mika Zibanejad, Chris Kreider och Vincent Trocheck kombinerade för tre mål och fyra assist för att leda de två första kedjorna, men även resten av anfallet var bra. Artemi Panarin, Alexis Lafreniere och Jack Roslovic kombinerade för ett mål och två assist medan backen Adam Fox bidrog med en assist för att öppna upp anfallet från backpositionen.

Anfallet steppade upp, men försvaret, som bara släppte in sju mål i den föregående omgången, hade problem och släppte in tre mål i match ett. Adam Fox och Ryan Lindgren ledde de främsta backparen, men resten av enheten hade problem och lät Hurricanes avlossa skott mot målet som de ville. Dessutom hade målvakten Igor Shesterkin problem och släppte in tre mål på 25 skott.

Behöver en bättre insats

Hurricanes drog det kortaste strået i match ett trots att deras anfall gjorde tre mål i matchen. Sebastian Aho och Seth Jarvis har gjort sex mål och sju assist i slutspelet och gjorde ett mål och två assist i den första matchen, men även resten av anfallet steppade upp. Jake Guentzel, Jordan Martinook och Martin Necas kombinerade för ett mål och två assist, medan backarna Brent Burns, Dmitry Orlov och Jaccob Slavin bidrog med ett mål och två assist från backpositionen för att öppna upp anfallet från sin backposition.

Anfallet steppade upp men försvaret hade problem och släppte in fyra mål, inklusive tre i den första perioden. Brent Burns och Brady Skjei ledde det främsta backparet, men resten av enheten hade problem och lät Rangers hitta öppna skott mot målet för enkelt. Dessutom hade målvakten Frederik Andersen problem i målet och släppte in fyra mål på bara 23 skott.

ishockey, NHL
|
units: 2/5 - spelstopp: 01:00
NY Rangers - Carolina Hurricanes
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.