Daniel Jacobsson|7 maj, 2024, 09:45

Jag väljer att spela på hemmalaget i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Real Madrid är det bättre laget.

  • Real Madrid har en otrolig styrka i den här typen av matcher.

  • Real Madrids offensiv kan straffa Bayern Münchens defensiv väldigt hårt här.

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Santiago Bernabeu

En avgörande semifinal mellan Real Madrid och Bayern München på Santiago Bernabeu, kan det bli bättre? Förmodligen inte, det skulle väll vara om den gästande tysken hade en bättre säsong bakom sig. Vi har bjudits på enormt många spännande och högklassiga Champions League-kvällar på den här arenan med det här laget inblandat. Den här kvällen har mycket goda förutsättningar att bli en av kvällarna vi minns framöver. Real Madrid blir min stora favorit i det här returmötet. Vi har ett likaläge inför returen på Bernabeu och därmed ett drömläge för värdarna för kvällen.

Carlo Ancelotti har lyckats hålla sina stjärnspelare i form samtidigt som han roterat i ligaspelet på sistone. Ligatiteln är i hamn och nu är allt fokus på Champions League. Real Madrid har ett drömläge i år med eftersom den andra sidan var relativt enkel på förhand. Skulle man ta sig till den stora finalen är det stor chans att man lyckas ta ännu en titel med andra ord. I det här mötet tror jag att Real Madrid med Bellingham, Vinicius Jr, Rodrygo och co blir aningen för stora och vinner tryggt. Ettan klickas inför returmötet i Madrid.

Underdogs

Bayern München lyckades med det jag förespådde i det första av två semifinalmöten mot Real Madrid. Real Madrid tog ledningen genom Vinicius Jr, som också gjorde två mål i matchen, men tappade ledningen till underläge innan man i den 83:e minuten kvitterade matchen. Bayern München lyckades därmed ta med sig ett oavgjort resultat till Spanien och Madrid. Nu återstår det att se om man har klassen som krävs. Thomas Tuchel kommer lämna sitt uppdrag efter säsongen och det är också en fråga vi ställer oss, hur bra avslut får tränaren i Bayern München?

Min känsla är efter spelet som klickas. Jag tror inte Bayern har en större möjlighet att sno avancemanget av Real Madrid och framförallt inte på Santiago Bernabeu som är en helt otrolig Champions League-arena genom åren. Dessutom tror jag att Bayern München får nya problem med Vinicius, Rodrygo och Bellingham här, precis som det visade sig att man skulle få i det första mötet. Där ställde man upp med Kim Min-jae och Eric Dier och den förstnämnde stal showen på ett negativt sätt. Då var det ändå Dier man trodde skulle sälja sig billigt mot storstjärnorna i marängernas färger.

fotboll, champions league
|
units: 4/5 - spelstopp: 21:00
Real Madrid - Bayern München
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.