Match: Akropolis-Brommapojkarna (Division 1) | Speltips: Över 2,5 | Odds: 1,60 | Spelstopp: 16:00 | Spelbolag: CherryCasino

Ligatvåan Brommapojkarna gästar ligatrean Akropolis i en match som luktar målrik på förhand.

Brommapojkarna ligger tvåa i tabellen, med två poäng upp till Vasalund som toppar tabellen. Bakom dessa två lag lurar Akropolis på tredjeplats, som har sex poäng upp till Brommapojkarna. Trots att tvåan lockar så väljer jag att avstå, då jag känner att risken för ett oavgjort resultat verkligen skrämmer mig. Siktar istället in mig på överspelet som känns betydligt säkrare på förhand.

Akropolis har spelat 21 matcher under säsongen, och hela 15 matcher har gått över 2,5-linan. Brommapojkarna har gått över samma lina i tretton matcher. Här tror jag att vi bjuds på ett par mål, Brommapojkarna måste gå för seger för att inte halka efter Vasalund och Akropolis går sällan mållösa hemma. Två lag som sprutat in mål under säsongen och jag kan inte se varför den fina statistiken inte skulle vara till vår fördel. Lagen möttes så sent som i Juni och då tog Brommapojkarna en klar 3-0-seger, Akropolis har nog revansch att utkräva här.

Testar över 2,5 till 1,60, ser riktigt fint ut. Lycka till vid rygg!