Match: Citadella-Frosinone (Serie B) | Speltips: X2 | Odds: 1,66 | Spelstopp: 20:30 | Spelbolag: CherryCasino

Serie B-ledarna Citadella har inlett säsongen väldigt starkt, med sex segrar på de sju inledande matcherna. Tyngre för Frosinone som inlett med två segrar, två kryss och tre förluster. Väljer ändå att gå emot favoriterna här, känslan säger att Citadellas fina form får sig en liten törn här när man ställs mot ett lag man aldrig besegrat på åtta försök.

Fem kryss och tre segrar till Frosinones fördel har det blivit på de åtta mötena lagen emellan, inte en enda Citadella-vinst. De fyra senaste mötena mellan har lagen har dessutom samtliga slutat 1-1, smått otroligt. En sådan statistik får aldrig underskattas och det är något Frosinone-spelarna har i tankarna, nu måste dessutom poängen trilla in om man inte ska hamna i ett riktigt jobbigt tabelläge. Än är det tidigt på säsongen och visst kan man vara med där uppe och hota om play-off-platserna, men då krävs det att hittar formen med start här.

Jag testar dubbelchansen, X2, till 1,66. Mycket möjligt att Frosinone lyckas kriga till sig en pinne eller till och med tre nu när det verkligen gäller. Lycka till vid rygg!