Match: Senegal-Cape Verde (VM-kval) | Speltips: Under 2,5 mål | Odds: 1,70 | Spelstopp: 22:00 Spelbolag: CherryCasino

Då min kollega tagit de flesta av VM-kvalsmatcherna i Europa idag så har jag tittat runt lite och funnit ett spel nere i Afrika. Ska dock sägas redan nu att jag har riktigt dålig koll på lagen.

Senegel är ett lag som jag har riktigt dålig koll på och utgår därför endast ifrån statistiken som finns att ta del av. Det är första matchen i VM-kvalet för laget och man är stora favoriter till att ta hem matchen, endast 1,37x ger raka ettan. Däremot så såg jag ganska fort att de tidigare matcherna man spelat väldigt ofta slutat under 2,5 mål, hela 8 av de 12 senaste spelade matcherna. Man har mött väldigt olika former av motstånd, ibland lag som är bättre men också lag som man kanske ska slå med flertalet mål.

Har även här dålig koll på laget och det enda jag vet är att man inte är särskilt bra samt spelar rätt målsnåla matcher väldigt ofta. 9 av de senaste 13 matcherna har slutat med under 2,5 mål och precis som Senegal så har man mött väldigt blandande motstånd men siffrorna har varit desamma.

Det är svårt att motivera ett sådant här spel när man har dålig koll på lagen och aldrig tidigare spelat på dom. Däremot så kan man tydligt se i statistiken hos de båda lagen att man spelar målsnålt i ett stort antal av matcherna oavsett motstånd. Senegel lär nog gå segrande ur striden men frågan är med vilka siffror? 2-0 är min gissning. Jag lägger spelet hos Cherry till 1,70x pengarna, värt!