Match: Tyskland-Tjeckien (VM-kval) | Speltips: Över 10,5 hörnor | Odds: 2,00 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Tyskland tar emot Tjeckien i VM-kvalets andra omgång och man gör det som storfavoriter på förhand, vilket inte borde anses vara fel. Av förståeliga skäl finns det inte mycket värde i den raka ettan, väljer istället att sikta in mig på hörnspelet.

Jag och hörnspel har varit en lyckad kombination på sistone, igår med Spanien först till fem och idag när jag prickade in minst 11 hörnor i mötet mellan Portugal-Andorra. Tror även ha hittat ett lika intressant spel här. Jag förväntar mig en matchbild där tyskarna för och dominerar stora delar av matchen, vilket kommer leda till en och annan hörna. Sen tror jag inte att detta blir en totalt ensidig historia, utan Tjeckien kommer också ha sina tillfällen och visst bör man med lite tur kunna skrapa fram en 3-4 hörnor?

Tycker 2,00 gånger pengarna är ett för högt odds för att inte testas, med tanke på att det ofta brukar bli rätt så hörnrikt när Tyskland spelar. Här hoppas vi inte det blir något undantag! Över 10,5 hörnor spelas till jämna två gånger pengarna, lycka till vid rygg!