Match: Alcoron-Getafe (Copa Del Ray) | Speltips: Under 2,5 mål | Odds: 1,50 | Spelstopp: 19:59| Spelbolag: LeoVegas

Formen håller i sig, hoppas det fortsätter på samma sätt idag. Jag fortsätter rikta mitt fokus på Copa Del Ray som idag bjuder på två högst intressanta möten. Först ut är Alcoron-Getafe!

Hemmalaget Alcoron har inlett ligan på ett lite halvtaskigt sätt med två oavgjorda och en förlust på tre spelade matcher. Det är tre resultat som jag tror att man inte alls är nöjde med med tanke på att man slutade strax bakom topplagen den föregående säsongen. Det fattades faktiskt inte ens ett enda poäng upp till kval utan man föll på målskillnaden där Osasuna vann med knapp marginal. Det som är så intressant med Alcoron är att man spelar så otroligt målfattiga matcher, numera har man sju i rad där det blivit under 2,5 mål. De flesta av matcherna brukar sluta 0-0 eller 1-0 och i bästa fall tar man ett poäng. På dessa 7 matcher har man gjort 3 mål vilket är riktigt uselt för ett lag som förra säsongen var med och krigade om en plats till La Liga.

Getafe då? Man fick ju ta klivet ner från La Liga inför den här säsongen och det med all rätt då man gjorde en kass säsong rakt igenom. Årets säsong har heller inte startat på det sätt som man hoppats på då man faktiskt spelat 3 av totalt 3 matcher oavgjorda. Fortsätter man i den takten kan det bli tal på nedflyttning för andra året i rad, även om det inte är särskilt troligt. Precis som Alcoron så spelar man väldigt målfattiga matcher, 7 raka med under 2,5 mål är facit just nu och ikväll tror jag det kommer en åttonde sådan match.

Båda lagen gör väldigt få mål men är desto bättre bakåt där man oftast inte släpper in mer än ett mål. Båda lagen har spelat 7 raka matcher med under 2,5 mål och jag ser inga anledningar till varför det inte ska gå likadant idag. Lägg därtill att det är ett cupmöte vi pratar om och de är ju knappast känt för att vara målrikt. Jag lägger spelet under 2,5 mål till 1,50x pengarna hos LeoVegas.