Match: Flamengo-Ponte Preta (Brasilien, Serie A) | Speltips: Ponte Preta Ö0,5 | Odds: 1,66 | Spelstopp: 02:45 | Spelbolag: Bet365

Vi riktar fokus mot Brasilien när andraplacerade Flamengo tar emot sjundeplacerade Ponte Preta i en intressant match. Ponte Preta har blivit lite av mitt favoritlag ur ett bettingperspektiv, man är så otroligt roliga att följa och man bjuder alltid på underhållning.

15 av lagets 22 ligamatcher har bjudit på minst tre mål, och oftast har man själva bjudit på de flesta av målen. I de fem senaste matcherna har man lyckats göra mål och då har man mött lag som Corinthians och ligaledarna Palmerias. I båda matcherna mäktade man med att göra två mål. Det är ett målglatt lag minst sagt, och det som förvånar mig är hur spelbolagen fortsätter att bjuda på riktigt fina odds i Ponte Pretas matcher. Även Flamengo har bjudit på en hel del målrika matcher på sistone, eller vad sägs som 3-1, 1-3, 4-2 och 2-1 på de fyra senaste?

Jag har två spel jag velar mellan, ena spelet är över 2,5 mål som lockar och andra spelet, som kommer att vara mitt huvuddrag, är att Ponte Preta lyckas näta till 1,66. Ett riktigt bjudodds i mina ögon, man har som sagt nätat i de fem senaste matcherna och här tror jag man lyckas näta ännu en gång. Jag tror på en underhållande och målrik match men väljer det aningen säkrare spelet, lycka till vid rygg!