Match: Palmeiras-Sao Paolo (Brasilien, Serie A) | Speltips: Palmeiras | Odds: 1,72 | Spelstopp: 02:45 | Spelbolag: Bet365

Många intressanta brasilianska matcher spelas inatt. Jag skrev en rek om Flamengo-Ponte Preta för en stund sedan, och jag fortsätter på samma brasilianska spår. Ligaledarna Palmeiras tar emot 12:an Sao Paolo och jag tror stenhårt på hemmalaget.

Palmeiras toppar ligan med 43 inspelade poäng. Man har varit ruskigt bra i år och man har tagit hela 13 segrar på 22 matcher. Fyra oavgjorda och fem förluster. Inte illa presterat. Mannen bakom de stora framgångarna heter Gabriel Jesus som tidigare i somras blev klar för Manchester City. Anfallaren har gjort tio mål under säsongen och har haft mer eller mindre halva Europa efter sig, ny klubbadress blev City för ynglingen som just nu skördar nya framgångar i VM-kvalet för sitt Brasilien. Hans avsaknad har dock inte varit väldigt kännbar för Palmeiras, laget har vunnit fyra av de fem senaste matcherna och spelat en oavgjord, ingen förlust. Man visar att man inte är helt beroende av Jesus och att man har fullgoda ersättare i truppen.

Sao Paolo då? Ingen vidare säsong, ett mellanår helt enkelt. Man befinner sig på en tolfte plats med inte så mycket att spela om förutom äran och hedern. Man har inte lyckats vinna en enda match på de fyra senaste matcherna, och inte mycket tyder på att segern kommer här mot ligaledarna. I de fem senaste mötena med Palmeiras har man lyckats vinna en match, en har slutat oavgjort och tre förluster har man inkasserat.

Palmeiras är i ruskigt bra form och jag tror man gör processen kort med Sao Paolo här. Man kommer från en 3-0-seger mot Botafogo senast. Vi får 1,72 på hemmalaget vilket jag anser är några decimaler för högt, men det tackar vi för. Lycka till vid rygg!