Match: UCAM Murcia-Real Oviedo (Copa Del Ray) | Speltips: UCAM Murcia att vinna någon av halvlekarna| Odds: 1,80 | Spelstopp: 19:59 | Spelbolag: LeoVegas

Ännu ett fint spel ska synas och återigen är det en match i Copa Del Ray som ska spelas, denna går mellan lagen UCAM Murcia-Real Oviedo senare ikväll. Vi har hittat värde i hemmalaget och det mesta talar för att vi drar in ytterligare en vinst.

UCAM Murcia har inlett säsongen lite tveksamt med en förlust och två oavgjorda matcher men spelet har ändå varit lovande enligt statistiken. Under ett par matcher har man varit laget som pressat men tyvärr har det inte gett utdelning, ikväll får vi hoppas urladdningen kommer. Statistiken över lag är väl inte jättesmickrande, många oavgjorda men få förluster. Det som är fördelen med dagens spel är att det gärna får bli oavgjort i matchen så länge målen inte kommer i samma halvlek. Iallafall så är man sjukt starka på hemmaplan, 1 förlust,5 oavgjorda och 14 vinster på de 20 senaste matcherna. Av den anledningen tror jag det finns stor chans till vinst för laget idag men med tanke på de första matcherna i ligan så väljer jag att skippa det spelet.

Real Ovideo är väl ett liknande lag om man tänker kvalité och man har även fått en någon bättre start på ligan med en seger, en oavgjord och en förlust. Däremot så är man på bortaplan ett riktig uselt lag, 3 vinster, 7 oavgjorda och 10 förluster på de senaste 20 matcherna. Av den anledningen tror jag man får det tufft ikväll och jag tvekar starkt på att man tar en seger mot ett starkt UCAM Murcia på bortaplan.

Jag testar UCAM Murcia att vinna någon av halvlekarna till 1,80x degen hos LeoVegas. Man är galet starka på hemmaplan och samtidigt så möter man ett lag som oftast förlorar borta. Fördelen med spelet är att laget får förlora eller spela oavgjort så länge man vinner någon av halvlekarna. Jag tror på 1-0 eller 1-1, nu går vi för nionde raka vinsten!