Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Målskyttar i massor.

  • Fin form på både Alexander Galante-Carlström och Linus Nordgren.

  • Här är anfall bästa försvar för båda lagen.

  • Mycket klass i den sista tredjedelen hos båda.

  • Spelet har goda möjligheter att gå in då Falun ofta drar upp tempot tidigt i matchen, speciellt på hemmaplan.

Framåt Falun!

Årets första innebandyspel hämtar vi från dalarna där Falun får besök av skåningarna från Helsingborg. Här ser vi två lag som har väldigt mycket klass i det offensiva, medans man allt som oftast blir straffade bakåt. Hos regerande mästarna hittar vi bland annat en het Galante-Carlström, som därmed hjälper spelet väldigt mycket. Jag tror på en målexplosion redan i första perioden här eftersom man har så mycket kvalitet i det offensiva hos hemmalaget. Hur man klarar av Linus Nordgren, Jonathan Nilsson och grabbarna i Helsingborgs offensiv återstår att se, men jag tror att båda lagen kan bidra starkt till detta spel.

Det är inte ofta Falun går ifrån en målsnål period och när vi får högre odds för över än under i den här första perioden så tycker jag att det är för bra för att neka. Jag är övertygad om att tempot kommer dras igång från sekund ett här och jag tror att det kommer löna sig. Visst, det är två bra målvakter, två landslagsaktuella sådana, men frågan är om inte skyttet och fantasin är lite tyngre.

Tuff bortamatch

Helsingborg åker uppåt i landet och närmare bestämt mot regerande mästarnas hemmaborg Guide Arena. Det här är antagligen den enda matchen som spelas under lördagen, då Kalmarsund – Storvreta är inställd och det tas beslut om Pixbo – Linköping sent under fredagen. Nu lägger vi dock allt fokus på matchen som spelas och jag tror att Nordgren, Nilsson och grabbarna i Helsingborg åker till Falun med känslan av att det inte är omöjligt alls att ta med sig någon poäng hem. Visst, Faluns form har blivit bättre med tiden, men några mästartakter är det inte enligt mig. Det finns svagheter och jag har förtroende för att Helsingborg kan utnyttja dessa.

Mål kan man göra åtminstone. Nordgren är en av världens bästa spelare när han når sin högstanivå, vilket är i närheten av den nivå som han når just nu. Tillsammans med målskyttar som Wahlgren, Nilsson och Malmström så kan allting hända – åtminstone i första perioden.

Speltips.se ger tipset:

Över 3.5 mål i period 1 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 8/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.