Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Milan har vunnit hela elva av deras 16 ligamatcher den här säsongen och hittas högst upp i tabellen.

  • Milan har vunnit deras två senaste inbördes möten mot Torino.

  • Torino har endast tagit en seger i deras tio senaste ligamatcher.

  • Torino har släppt in 33 mål i deras 16 ligamatcher den här säsongen.

  • Det finns en chans att Zlatan Ibrahimovic gör comeback i lördagens match. En ledare som betyder enormt mycket för hela Milan-truppen.

Fortsatt serieledare

Det är toppen mot botten när serieledarna Milan tar sig an gästande Torino under lördagen. Hemmalaget Milans obesegrade ligasvit på hela 27 matcher tog snöpligt nog slut i veckans ligamatch mot Juventus. Men Pioli och hans mannar är fortsatt i serieledning och hittas en poäng framför tabelltvåan Inter. Det gäller för Milan att studsa tillbaka direkt efter veckans förlust ifall de vill behålla sin fina serieledning.

Milan har varit en enorm succé i Serie A den här säsongen. Klubben är äntligen tillbaka i den absoluta toppen efter flertalet säsonger med misslyckade resultat. Hemmalaget Milan får däremot klara sig utan ett antal nyckelspelare som saknas inför lördagens batalj. Men vi har tidigare sett att laget klarade sig bra trots att till exempel ledaren Zlatan Ibrahimovic inte spelade. Det kan vara så att stjärnanfallaren gör comeback under lördagen, men förmodligen med ett inhopp isåfall. Där finns gott om spännande talanger i offensiven och Milan kommer dessutom med ett betydligt bättre självförtroende än gästande Torino. Elva segrar utav 16 möjliga talar för sig själv när det kommer till Milans grymma säsong hittills.

Dalande form

Gästande Torino har verkligen inte kommit tillrätta i säsongens ligaspel. Klubben som slutade på en 16:e plats ifjol – har fortsatt underprestera även den här säsongen och hittas därmed i det förödande bottenträsket. Torino har alltså gått ifrån en stark sjundeplats till att spela för ett säkrat kontrakt på bara två säsongers tid.

Torino har förlorat deras två senaste möten mot just AC Milan. Gästerna kommer till lördagens match med endast en vinst i deras tio senaste ligamatcher. Framåt är det anfallaren Andrea Belotti som skapar oreda, utan honom är Torino väldigt uddlösa framåt. Torino har släppt in hela 33 mål i deras 16 ligamatcher den här säsongen. Milan är den klara favoriten trots deras skadebekymmer, vi väljer att klicka i den raka ettan med en unit!

Speltips.se ger tipset:

Milan vinner hos betsafe

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 8/1 kl 11.52

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.