Jag väljer att spela på att Grekland vinner och insatsen tillbaka vid oavgjort. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Grekland är obesegrade hittills under kvalspelet.

  • Grekland vann deras senaste match i gruppen.

  • Georgien har bara tagit en poäng hittills i gruppen.

  • Georgien har ännu aldrig vunnit en tävlingsmatch.

  • Grekland måste ta tre poäng om avancemang ska vara troligt.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Grekland DNB hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Utmanar

Grekland åker till bortamötet med Georgien med ett högt självförtroende efter en bra samling senast. Grekland tog fyra av sex möjliga poäng under den föregående samlingen. De är nu med och utmanar Sverige och Spanien om VM-biljetterna. Grekland har visat sig vara väldigt svårslagna och är obesegrade efter det fyra inledande matcherna. I senaste samlingen inledde Grekland med att kryssa borta mot Kosovo. Efter att Kosovo kvitterat matchen i den 92a minuten, det ska vi med svenska ögon sett vara väldigt glada för. Slutligen tog Grekland emot just Sverige på hemmaplan i en match där Grekland var de bättre laget och rättvist vann med 2-1. Segern gör att Grekland återigen fick upp hoppet om att avancemang vidare från gruppen är möjligt.

Georgien har inte längre mycket att spela för i gruppen efter att endast tagit en poäng under deras inledande fem matcher. Georgien har stått upp bra i många matcher men ändå inte riktigt räckt till i slutändan. Poängen de har tagit i gruppen kommer faktiskt från första mötet mot Grekland. Vilket ger Georgien tro att man kan störa Grekland även i detta mötet. Georgien är tillsammans med elva andra nationer ett landslag som fortfarande inte tagit deras första seger i tävlingssammanhang. Det vill Georgien ändra på när Grekland kommer på besök.

Seger ett måste

Trots en bra samling senast för Grekland måste de ta tre poäng i mötet mot Georgien. Tappade poäng mot lag som Kosovo och Georgien innebär att de är utanför avancemang. Ska de hänga med nationerna framför i gruppen måste segrarna komma nu. Grekland ha visat att de besitter en hög nivå när de tagit poäng mot både Spanien och Sverige. Det är jämnheten Grekland nu letar efter som måste hittas om VM ska bli en verklighet. Grekland är de givna favoriterna inför mötet mot Georgien. Trots det litar inte jag på Grekland fullt ut i detta mötet.

Mitt föreslagna spel i machen blir, Grekland vinner och insatsen tillbaka vid oavgjort. Grekland har som sagt kryssat tre av fyra matcher under kvalspelet och den livlinan är skön att ta med. Grekland behöver dock alla tre poängen och kommer gå för en seger i denna matchen. Grekland har ett bättre lag än Georgien och ska vinna denna matchen. Jag tror att Greklands obesegrade svit håller i sig och väljer att syna DNB-spelet till gästernas favör.

fotboll, VM kval
|
units: 3/5 - spelstopp: 18:00
Georgien - Grekland
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.