Speltips:

Jag väljer att spela på att Barcelona leder i halvtid. Min investering i detta spel blir 1/5 units!

Spela här på:

Barcelona leder i halvtid hos Coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 8/11 kl 12.23

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Celta Vigo har förlorat fem av deras sex senaste matcher.

  • Barcelona har gjort nio mål på deras två senaste ligamatcher hemma på Camp Nou.

  • Spelet har suttit i tre av deras fyra senaste inbördes möten på Camp Nou.

  • Celta Vigo har legat under i halvtid i deras två senaste ligamatcher.

  • Barcelona har gått vinstlösa i deras två senaste matcher, vi tror på ett väldigt revanschsuget hemmalag!

Revanschsugna

Giganten Barcelona tar sig an Celta Vigo hemma på Camp Nou i helgen. Vi tror att det är ett oerhört revanschsuget hemmalag som förlorade med 3-1 i deras senaste ligamatch mot Levante. Barcelona ledde med 0-1 men tappade matchen fullständigt och lät Levante hittat nätet hela tre inom loppet av sju minuter. Detta svaga resultatet följdes sedan upp med en 0-0 match mot Slavia Prag i Champions League. Barca hade svårt att skapa riktigt heta chanser i första halvlek, och när möjligheterna väl kom i andra halvlek var Ondrej Kolar i gästernas mål en levande vägg.

Tränaren Ernesto Valverde är väldigt ifrågasatt och många anser att spanjoren inte är rätt man för Barcelona. Men trots det tror vi att Barcelona är tillbaka på vinnarspåret under lördagen. De har gjort hela nio mål på deras två senaste ligamatcher hemma på Camp Nou och har alltid varit oerhört starka i hemmaborgen. Nu väntar ett Celta Vigo som besitter en svag form just nu, vi tror på ledning i halvtid!

Formsvagt bortalag

Celta Vigo ska alltså ta sig an en av ligans svåraste uppgifter, nämligen Barcelona på bortaplan. Klubben Celta Vigo var redan nära på att åka ur La Liga förra säsongen men säkrade till slut kontraktet i de sista omgångarna. Av deras 41 ligapoäng ifjol, togs 29 på hemmaplan och svaga tolv på resande fot.

Efter tolv omgångar befinner sig Celta Vigo återigen i den förödande bottenstriden. det har blivit två vinster, tre oavgjord och sju förluster i La Liga den här säsongen. Anfallaren Iago Aspas som räddade kvar klubben ifjol är lagets skyttekung med sina två mål på tolv matcher. Tillsammans med Espanyol och Leganes har denna trion gjort minst mål i hela ligan, sex stycken vars. De har förlorat fem av deras sex senaste matcher och vi tror att den negativa trenden fortlöper under helgen.

Speltips.se ger tipset:

Barcelona leder i halvtid hos Coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 8/11 kl 12.23

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.