Speltips:

Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Båda lagen gör mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 7/11 kl 20.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Chelsea löser spelet i fyra raka matcher

  • Crystal Palace löser spelet i tre av sina fyra senaste bortamatcher

  • Spelet sitter i sex av Chelseas åtta senaste matcher

  • Chelsea levererar framåt men samtidigt har man släppt in en hel del mål som en påföljd av sin offensiva fotboll, man har nu släppt in sjutton mål på elva ligamatcher

  • Spelet satt när lagen möttes på Stamford Bridge förra säsongen, då matchen slutade 3-1 till hemmalaget

Svängig match senast

Chelsea spelar väldigt fin fotboll under sin nya tränare och ligger på en fjärdeplats i ligan, med samma antal poäng som tredjeplacerade Leicester. Lampard spelar väldigt offensiv fotboll och det verkar fungera väldigt bra. Anfallet gör alltjämt jobbet, men det resulterar även i att man släpper till bakåt även om det inte har någon större betydelse så länge offensiven fortsätter briljera. Faktum är att Chelsea släppt in hela sjutton mål efter elva omgångar i Premier League – för att hitta ett lag som släppt in fler än så får vi leta ända ner till fjortondeplatsen där Burnley ligger, ett lag som släppt in arton mål. Men, som sagt så arbetar man flitigt framåt och offensiven ser riktigt vass ut. Bland annat har Tammy Abraham varit ett stort utropstecken under säsongen med nio mål och två assist.

Chelsea kommer till mötet efter en ruskigt svängig match mot Ajax i Champions League där man kryssade 4-4. Man lyckades få med sig en viktig poäng i mötet efter att motståndet drog på sig två röda kort i andra halvlek. Vi lär såklart inte bjudas på en lika underhållande tillställning under lördagen men visst finns det goda möjligheter till att båda lagen trycker dit vars en balja. Chelsea löser spelet i fyra raka matcher där man haft ett målsnitt på fem mål per match. Ser vi det hela ur ett längre perspektiv löser man spelet i sex av sina åtta senaste.

Sitter i tre av de fyra senaste bortamatcherna

Crystal Palace befinner sig visserligen inte i någon bra form när man beger sig till Stamford Bridge men man har faktiskt haft ett rätt tufft spelschema på senaste tiden. Först ställdes man mot Manchester City, sedan Arsenal och nu senast drabbade man samman med formstarka Leicester. Man löste inte spelet mot varken City eller Leicester men mot Arsenal bjöd man på mycket mål efter att matchen slutat 2-2. Intressant statistik är att Crystal Palace löser spelet i tre av sina fyra senaste bortamatcher, inte alls samma statistik som man noterats för på hemmagräs. Addera därtill att spelet satt när man mötte Chelsea på Stamford Bridge förra säsongen – då matchen slutade 3-1 till Chelsea. Ett liknande resultat under lördagsförmiddagen hade knappast förvånat. 1,90 i odds på mål åt båda håll hugger vi direkt!

Speltips.se ger tipset:

Båda lagen gör mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 7/11 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.