Speltips:

Jag väljer att spela på att Inter vinner och att det blir över 1,5 mål i matchen. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Spela här på:

Inter + Över 1,5 mål i matchen hos Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 7/11 kl 13.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i två raka matcher lagen emellan.
  • Spelet sitter i sju av Inters nio segrar i Serie A.
  • På hemmaplan är Inter svårslagna. Endast en förlust på fem matcher och den kom mot Juventus.
  • Lautaro Martinez och Romelu Lukaku är fin målform.
  • Klasskillnad mellan lagen och Inter ska bara ta en seger här och fortsätta haka på i toppen.

Tabelltvåan presterar

I den rödsvarta delen av Milano finner vi mindre glädje den här säsongen. Desto större är dock glädjen i de blåsvarta kvarteren. Inter har steppat upp rejält och har fått igång ett trovärdigt projekt. Först uppnådde man en Champions League-plats under fjolåret, för att inför denna säsong sedan hämta in en hel del tunga namn. Ett av dessa var inga mindre än Antonio Conte, som tenderar att göra lag till riktiga vinnare. Och som han är på väg att göra det med Inter, åtminstone i ligan. Just nu parkerar Conte och hans mannar på andraplats i tabellen, genom nio segrar, en oavgjord och en förlust. Totalt innebär det 28 poäng och ett litet glapp ifrån tredjeplacerade Roma på 22 poäng.

I CL har det gått upp och ner för Inter. Först ett onödigt kryss hemma mot Slavia Prag och sedan en fin insats mot Barcelona, trots förlust. Därefter blev det seger hemma mot Dortmund, men senast åkte man på en tung förlust borta mot samma lag. 3-2 blev resultatet och Inter kollapsade totalt efter ett 2-0-överläge. En sådan förlust brukar dock göra att Contes vinnarlust eskalerar och hans lag kommer säkerligen vara rejält förberedda inför Hellas Verona. Inter har bara förlorat en match på hemmaplan och gör väldigt många mål. De har målat 24 gånger och har med den siffran, tillsammans med Lazio, näst flest gjorda mål. Dessutom släpper de in en del mål och snittar 1,0 insläppt per match. Liret seger till Inter och över 1,5 mål blir perfekt, speciellt med tanke på att den kombinationen sitter i sju av Inters nio segrar i Serie A.

Dessutom har man Lautaro Martinez och Romelu Lukaku i stor målform. Den förstnämnda har stått för fem mål, samtidigt som Lukaku mäktat med nio. Råder stor klasskillnad mellan lagen och Inter ska bara kamma hem en seger och fortsätta haka på i toppen. Kommer troligtvis till spel utan Kwadwo Asamoah, Danilo D’Ambrosio, Roberto Gagliardini och Alexis Sanchez. Den breda truppen gör att man inte behöver oroa sig för avbräcken alltför mycket.

I händelsernas centrum – på fel sätt

Hellas Verona har ofta stort supporterstöd på plats och har nästintill alltid rejäl uppslutning på läktarna. Men oftare än sällan bjuder de åskådarna på vedervärdiga beteenden och företeelser. Inte minst senast när man ställdes mot Brescia på hemmaplan, med en viss Mario Balotelli i spetsen. En del av Hellas Verona-anhängarna stod och gjorde ap-ljud mot spelaren, varpå han valde att skjuta upp bollen mot just den sektionen där de befann sig. Mot utgången vandrade han sedan, men stoppades av lagkamrater och motståndare. Detta är, tyvärr, inte en ovanligt förekommande händelse på läktarna.

Bortsett från att ha hamnat i tidningarnas centrala skriverier på grund av det, så har man faktiskt stått för en väldigt bra sportslig säsong hittills. Som nykomling från Serie B befinner man sig alltså på niondeplats i tabellen med 15 insamlade poäng. De har mäktat med att vinna fyra gånger, kryssat tre gånger och förlorat fyra. Däremot har man haft det tufft när man ställts emot tuffare motstånd i Juventus, Milan och Napoli. Alla tre matcherna har slutat med förlust. Dessutom har man aldrig lyckats vinna över Inter på San Siro, någonsin. Spelet, seger till Inter och över 1,5 mål i matchen, har suttit i två raka matcher lagen emellan. Kommer till spel utan Agyemang-Badu, Alessandro Crescenzi, Lubomir Tupta och Daniel Bessa.

Speltips.se ger tipset:

Inter + Över 1,5 mål i matchen hos Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 7/11 kl 13.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.