Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Hamburger SV leder ligan efter sex spelade omgångar och är fortsatt obesegrade.

  • HSV har vunnit fem av deras sex ligamatcher den här säsongen.

  • Holstein Kiel har gått vinstlösa i deras två senaste ligamatcher.

  • Holstein Kiel hade endast ett skott på mål i deras senaste ligamatch. Laget stod för en väldigt svag insats där offensiven var oerhört svag.

  • HSV har mäktat med 15 ligamål på sex matcher.

Uddlösa senast

Måndagen är kommen och det bjuder på ett lite snålare utbud som vanligt. Därmed får vi blicka nedåt i seriesystemen och hitta spelvärde på de lägre divisionerna. Undertecknad håller ett extra öga på den tyska andraligan när Holstein Kiel tar emot serieledarna Hamburger SV. Dessa två lagen har fått sig en fin start på säsongen och drabbas nu samman i den sjunde ligaomgången.

Hemmalaget Holstein Kiel hittas i skrivande stund på en fin femteplats i tabellen. Just nu står de på elva inspelade poäng och kan mycket väl klättra i tabellen vid en eventuell vinst under måndagen. Klubben har satt betydligt högre mål än deras elfteplacering under förra säsongen. Hemmalagets maskineri har däremot hackat under de närmaste omgångarna. Kiel har gått vinstlösa i deras två senaste ligamatcher och dragit på sig två röda kort. Laget skapade endast ett skott på mål i senaste ligamatchen mot Erzebirge Aue och såg väldigt uddlösa ut. Det blir inte lättare att ta sig ur formsvackan när serieledarna HSV kommer på besök.

Drömmer om Bundesliga

Det är alltså serieledarna Hamburger SV som kommer på besök under måndagskvällen. Serieledarna reser till staden Kiel och närmare bestämt Holstein-Stadion för den sjunde omgången av 2.Bundesliga. Det är nog många som känner igen klubben Hamburger SV från deras flertalet säsonger i den tyska högstaligan. Men under de närmaste säsongerna har laget figurerat i andraligan och kämpar för att nå den efterlängtade återkomsten.

Den här säsongen kan mycket väl bli året där HSV tar steget upp till berömda Bundesliga igen. Gästerna har sett väldigt starka ut i inledningen av säsongen och är fortsatt obesegrade efter sex omgångar. Deras facit lyder fem vinster och en oavgjord, vilket visar på den rejäla dominansen hittills. En vinst under måndagen skulle betyda att HSV har hela sex poäng ner till tabelltvåan Osnabruck. Vi väljer insatsen tillbaka vid oavgjort till gästernas favör!

Speltips.se ger tipset:

Hamburger DNB hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 4/5 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.