Speltips:

Jag väljer att spela på Leicester draw no bet. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Leicester draw no bet hos unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 7/11 kl 20.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Leicester har vunnit sju av sina åtta senaste matcher

  • Leicester har två raka hemmavinster mot Arsenal i ligan där man vunnit med 3-0 och 3-1

  • Arsenal går fortsatt trögt, man kryssade senast mot Vitoria i Europa League och innan dess har man tre raka ligamatcher utan vinst trots överkomligt motstånd

  • Inget lag i Premier League har släppt in färre mål än Leicester efter elva omgångar

  • Samtidigt som Jamie Vardy är otroligt formstark har Arsenal visat upp en bristande defensiv som släppt in femton mål i ligan efter elva omgångar

Går som tåget

Den sena avsparkstiden under lördagar brukar alltjämt bjuda på intressanta matcher och här blir inget undantag. Ska Leicester fortsätta sin fina vinstsvit eller blir ett desperat Arsenal numret större? Leicester går in som favoriter i mötet och det är svårt att inte tycka att det är med all rätt. Hemmafördelen i kombination med det jobb laget gjort under Rodgers hittills denna säsongen gör att förutsättningarna till ytterligare tre poäng ska anses som stora. Leicester har redan skrapat ihop tjugotre poäng i ligan vilket har gett klubben en tredjeplats i ligan och fortsätter man på detta spåret lär man vara kandidater till en plats i Champions League i slutet av säsongen. Inte minst med tanke på att vissa “topp-6” lag inte imponerar – som Arsenal till exempel.

Leicester har vunnit sju av sina åtta senaste matcher inför mötet mot Arsenal. Noterbart är att undantagsmatchen var mot Liverpool där man föll i slutminuterna efter en straffsituation. Värt att notera är att inget lag i hela ligan släppt in färre mål än “The Foxes” efter elva omgångar. Leicester och Sheffield United delar på den förstaplatsen med endast åtta insläppta mål vardera. Bland annat har man släppt in blott fem på sina åtta senaste matcher. Addera därtill att Jamie Vardy är i grym målform, engelsmannen leder nu skytteligan med sina tio gjorda mål och har gjort sju mål på fem ligamatcher. Lär bli ett stort hot för Arsenals läckande defensiv.

Går fortsatt trögt

Arsenal har knappast imponerat hittills i ligan. Man ligger visserligen på en femteplats i tabellen men prestationerna imponerar knappast, framförallt defensivt. Arsenal har redan släppt in femton mål efter elva omgångar och det är väldigt ofta man räddats av individuella prestationer från Aubameyang. Nu infinner man sig dock i en betydande formsvacka och Unai Emery får ta emot mycket kritik från fans. Arsenal fick inte med sig mer än ett kryss mot Vitoria under onsdagen och har inte vunnit en ligamatch sedan sjätte oktober. Sedan dess har man noterats för förlust mot Sheffield United och kryss mot såväl Wolverhampton som Crystal Palace. Värt att addera är att Arsenal brukar ha det tufft på King Power Stadium. De rödklädda har inte vunnit där sedan år 2015 och Leicester har två raka inbördes vinster där, detta efter resultat som 3-0 och 3-1. Ett resultat liknande dessa till helgen hade faktiskt inte förvånat, inte minst med tanke på den formmässiga skillnaden.

Speltips.se ger tipset:

Leicester draw no bet hos unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 7/11 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.