Fredagsmatch i Ligue 1. Ett hemmastarkt Lille tar emot Strasbourg på Stade Pierre Mauroy. Vi tar ställning för den raka ettan.

Match: Lille – Strasbourg (Ligue 1) | Speltips: 1 | Odds: @1.77 | Units: 2/5 | Spelbolag: 1xBet | Spelstopp: 20:45

Sex raka hemmasegrar

Lille har haft några tunga säsonger bakom sig. Men den här säsongen har man börjat närmast på bästa sätt. Man ligger på en överraskande tredjeplats i Ligue 1 med 25 poäng efter tolv omgångar. Det är mer än vad de allra flesta hade väntat sig av laget. Nu väntar ett intressant möte mot Strasbourg under fredagskvällen, och det hemma på Stade Pierre Mauroy där man är väldigt starka.

Faktum är att Lille vunnit hela sex raka matcher på hemmaplan. Att rubba Lille är med andra ord oerhört svårt och lär bli något att bita i för Strasbourg. Lagets sex vinster på hemmaplan är också det totala resultatet såhär långt. Det innebär alltså att man är obesegrade med idel vinster den här säsongen på hemmaplan. Kikar vi ur ett större perspektiv så ser vi att man vunnit fyra av sina sex senaste matcher. Dessutom pressade man “omöjliga” Paris Saint-Germain förra helgen, även om man till slut fick se sig slagna med 2–1.

Fem raka bortamatcher utan vinst

Även Strasbourg har inlett säsongen mycket starkt. Man ligger sjua i ligan med sjutton poäng efter tolv omgångar och har bland annat vunnit tre av sina sex senaste matcher. Det är inte helt lätt att hitta svagheter i Strasbourg för tillfället, men vi har ändå hittat en trend som kraftigt väger till deras nackdel inför mötet med Lille.

Eftersom Lille vunnit samtliga sina sex hemmamatcher den här säsongen så är det en extremt svår uppgift som Strasbourg har framför sig redan av den anledningen. Lägger man då på det faktum att man inte heller vunnit någon av sina fem senaste bortamatcher så lär det bli ännu svårare. Jag tror på en rejält tuff match för Strasbourg. Lille lär knipa den här trepoängaren.

Speltips: Lille vinner matchen

Dagens speltips blir att Lille vinner matchen. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Lille har vunnit sex raka hemmamatcher.

  • Lille har vunnit fyra av sina sex senaste matcher.

  • Lille är obesegrade på hemmaplan den här säsongen.

  • Strasbourg har inte vunnit på sina fem senaste bortamatcher.

Högst odds hittar jag hos 1xBet som ger hela 1.77 för den raka ettan. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Rygga till 1.77 hos 1xBet

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.