Speltips:

Jag väljer att spela på Everton över 4.5 hörnor. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Spela här på:

Everton över 4.5 hörnor hos unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 8/11 kl 11.14

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Everton har löst över 4.5 hörnor i deras tolv senaste matcher.

  • Everton snittar 6.64 hörnor/match i ligaspelet den här säsongen.

  • Manchester City skapade hela 17(!) hörnor i deras senaste ligamatch mot Southampton.

  • Southampton har förlorat fem av deras sex senaste ligamatcher.

  • Southamptons motståndare har snittat 6.73 hörnor/match i ligaspelet 19/20.

0-9 krossen talar för sig själv

Hemmalaget Southampton välkomnar Everton till St Marys under lördagseftermiddagen. The Saints målsättning är att bryta deras negativa trend på hela sex raka ligamatcher utan vinst. Under den närmaste veckan har laget stött på giganten Manchester City i både ligaspelet och EFL Cup. Det slutade i förlust i båda mötena trots att Southampton ledde med 1-0 i senaste mötet. City lyckades vända matchen i andra halvlek genom mål av Aguero och Kyle Walker.

Ralph Hassenhuttls mannar befinner sig alltså på en 18:e plats för tillfället. Samtidigt som laget har problem i offensiven – läcker de in ganska rejält bakåt. Den historiska 0-9 förlusten mot Leicester är det som är på allas läppar när man talar om Southampton. Hassenhuttl som kom in och gjorde underverk med The Saints förra säsongen har inte alls fått till ett solidet försvarsspel den här säsongen. Manchester City skapade hela 17(!) hörnor mot Southampton i deras senaste ligamatch. Vi tror att hemmalaget får det tufft även under lördagen trots att gästerna också besitter en svag form.

Löst i tolv raka

Även gästerna Everton har gått trögt i inledning av Premier League 19/20. Bortalaget har en tillräckligt stark och namnkunnig spelartrupp för att kunna sätta press på topp sex lagen. Men efter elva omgångar hittar vi istället Everton på nedre halvan av tabellen och närmare bestämt en 17:e plats. Under lördagen har laget chans att kliva upp ett antal placeringar bort ifrån bottenträsket.

The Toffees kommer senast ifrån ett oavgjort resultat mot Tottenham Hotspurs. Men den viktiga poängen hamnade i skymundan av en annan händelse i matchen. Efter en tackling av Heung Min Son föll Everton-mittfältaren Andre Gomes i backen och kolliderade med Serge Aurier. Det tog några sekunder innan samtliga märkte att Gomes fot pekade åt helt fel håll och därmed fick Son syna det röda kortet. En viktig spelare för Everton som tyvärr kommer missa stora delar av den här säsongen. Men under lördagen ritkar vi blickarna mot ett hörnspel. Everton har löst över 4.5 hörnor i deras tolv senaste matcher. De har ett snitt på 6.64 hörnor/match i ligaspelet den här säsongen. Undertecknad tror på ett bortalag som tar kommandot och skapar chanser offensivt.

Speltips.se ger tipset:

Everton över 4.5 hörnor hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 8/11 kl 11.14

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.