Speltips:

Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Tottenham hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 8/11 kl 12.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Tottenhams hemmastatistik den här säsongen lyder 3-1-1.

  • Tottenham har trots en dålig period, börjat se ljuset och har stor chans att vända trenden här.

  • Risky? Nej, här är Tottenham det klart vassare laget på både papper och planen.

  • Tottenham löste en poäng i bortamötet med Everton senast, där det såg lite bättre ut än tidigare matcher.

  • Kniven på strupen och poängen måste in för Tottenham.

Vändningen

Är det dagen som vänder Tottenhams trend under lördagen? Det återstår att se när matchen blåser av. Det är ingen större skräll iallafall – eftersom Tottenham börjar så smått få ordning på detta igen. Två raka storsegrar i Champions League, samt att man löste ett oavgjort resultat mot Everton i senaste ligamatchen. Tottenham måste börja vinna fotbollsmatcher i ligan och poängen måste in på kontot. När nykomlingarna Sheffield United gästar under lördagen så är det bara tre poäng som gäller.

Fyra raka utan seger – men här tar det slut. Tottenham är det klart starkare laget här, trots att motståndet gått otroligt starkt under sin säsong i högstaserien. Det är dags för Harry Kane och grabbarna att kliva fram – annars kan detta bli en mycket tung säsong i slutändan. Jag hoppas att man tar med sig en bra känsla från senaste ligamötet, samt att man i veckan körde över Röda Stjärnan. Självförtroende är viktigt och när ett kämpastarkt Sheffield gästar så behöver man ha effektiviteten på sin sida!

Galen inledning

Sheffield United slutar inte överraska. Laget ligger i skrivande stund på en sjätte plats i Premier League, som nykomlingar och super bottentippade. Säsongen är dock lång och det skall mycket till om man håller sig i toppen när säsongen är längre gången. Det skall också tilläggas att det är oerhört jämt, vilket innebär att om Tottenham slår Sheffield United under lördagen så står lagen helt plötsligt på samma poäng. Laget har hunnit med fem bortamatcher den här säsongen, där ingen av dessa är förlust. Otroligt nog så har man lyckats spela fyra oavgjorda samt vunnit en av dessa. Ett starkt facit som man kommer långt med!

Hur länge skall man hålla den formen? Jag tror att den första förlusten på bortaplan kommer här. Tottenham är otroligt revanschsuget och nästan lite desperata att vinna nu. Här kan det bli en tuff utmaning för nykomlingarna, som kommer fortsätta spela sitt spel samt göra det tufft för storlag och andra motståndare i Premier League.

Speltips.se ger tipset:

Tottenham hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 8/11 kl 12.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.