Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Inter löser spelet i sex av de åtta senaste

  • Inter kommer med en formstark offensiv som producerat nio mål i lagets tre senaste matcher

  • Shakhtar Donetsk är inget gäng man skojar bort, laget har lyckats göra dubbeln över Real Madrid

  • Utöver senaste vinsten mot spanjorerna sprudlade Shakhtars offensiv i helgen då man besegrade sitt motstånd med 5-1 i ligaspelet

  • Beroende på hur gruppens matcher utspelar sig kommer något av lagen sannolikt behöva jaga kvittering eller ledningsmål

Stor press på Inter

Conte och hans Inter skickades ju till Europa League förra säsongen efter ett misslyckat gruppspel – och nu har man rejäl uppförsbacke i sista gruppomgången även denna säsongen. För att Inter ska lyckas avancera krävs vinst på onsdag mot Shakhtar – samtidigt som Real Madrid och Mönchengladbach inte får spela oavgjort. Det vore ett stort misslyckande om laget inte lyckas nå åttondelsfinal, så säsongens viktigaste match hittills väntar Inter här. Inter kommer med en fin form, men samtidigt väntar ett högst trickigt motstånd.

Efter förlusten mot Real Madrid på hemmaplan har Inter ryckt upp sig och har sedan dess tre raka vinster mot lag som Sassuolo, Mönchengladbach samt Bologna. Noterbart är att offensiven kommer formstark, Inter har nämligen gjort nio mål framåt i dessa tre matcher trots att motståndet varit rätt tufft.

Inter löser vårt spel i sex av de åtta senaste matcherna, allt som oftast underhållande, målrika tillställningar.

Målspelet!

Shakhtar är alltjämt med och slåss i UEFA-turneringarna, men när denna gruppen lottades var det nog inte många som trodde att Shakhtar skulle vara såhär nära avancemang inför sista matchdagen. För om Real Madrid och Shakhtar vinner på onsdag – då står ju faktiskt Shakhtar otroligt nog som gruppvinnare. Läget i gruppen är alltså vidöppet, Shakhtar avancerar om man vinner mot Inter men ett kryss skulle räcka ifall spanjorerna inte vinner.i Tyskland. Shakhtar är långt ifrån favoriter mot Inter, men med tanke på att man vunnit båda sina matcher mot Real Madrid hade det knappast förvånat om man besegrade Inter också.

Beroende på hur matcherna (som för övrigt spelas samtidigt) utspelar sig, kommer något av lagen sannolikt behöva jaga en kvittering eller ett ledningsmål – något som talar för en svängig match. Detta i kombination med att båda lagen kommer med formstarka offensiver som levererat fina siffror framåt på sistone gör att jag finner spelvärde i att båda lagen hittar nätet.

Vi klickar målspelet och ser fram emot en mycket spännande kväll!

Speltips.se ger tipset:

båda lagen gör mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 7/12 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.