Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Manchester City har redan säkrat gruppsegern, här lär man rotera

  • Manchester City har ett derby i helgen mot Manchester United att ta hänsyn till

  • Marseille har allt att spela för i jakten på plats i Europa League

  • Marseille kommer med en riktigt fin form, tre raka vinster

  • Marseille har presterat riktigt bra i Ligue 1, där man har kunnat noteras för fem raka vinster

Derby i helgen

Manchester City spelade hem gruppen komfortabelt, som väntat. Med fyra av fyra vinster spelade man mot Porto förra veckan, där man endast behövde ett kryss för att säkra en gruppseger. Laget är alltså redan gruppsegrare när man under onsdagen tar emot Marseille, så Pep och hans gäng har inget att spela för, och har dessutom alla tankar på helgens ruskigt viktiga derby mot Manchester United. Onsdagens drabbning är därmed inte alls något möte Pep bör prioritera, även om det såklart vore härligt att komma till helgens match med en vinst i bagaget.

Marseille är heller inget enkelt lag att möta, i synnerhet inte nu när laget spelat upp en riktigt fin form. Manchester City går in som favoriter, som sig bör, men har svårt att se engelsmännen vinna komfortabelt.

Siktet inställt på en tredjeplats

Till skillnad från sina motståndare är det alltså en riktigt viktig match som väntar Marseille när man beger sig till England i veckan. Marseille har stått för ett svagt gruppspel i turneringen, det ska vi inte sticka under stolen med, men här är motivationen på topp och laget kommer dessutom med flertalet vinster i ryggen. Marseille har gått som tåget hemma i Ligue 1, där man ligger fyra poäng bakom serieledande PSG med två matcher mindre spelade. Högst imponerande siffror med tanke på hur långt inne i säsongen vi faktiskt är.

Förra veckan tog Marseille en blytung seger mot Olympiakos, en vinst som resulterade i att laget fortfarande har möjlighet till att fixa en tredjeplats. Tuffast möjliga match väntar i sista matchdagen, men värt att nämna är att Marseille nu har vunnit tre raka matcher och hemma i Frankrike har man noterats för fem raka trepoängare i ligaspelet. Här har Marseille siktet inställt på Europa League och man lär kämpa in i det sista för att få med sig ett resultat under onsdagskvällen.

Speltips.se ger tipset:

marseille +1,5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 7/12 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.