Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Det har blivit hela 25 mål i Salzburgs fem gruppspelsmatcher. Det ger ett snitt på makalösa fem mål/match(!).

  • RB Salzburg har löst BLGM-spelet i samtliga fem gruppspelsmatcher.

  • Atletico Madrid har löst spelet i tre av deras fyra senaste gruppspelsmatcher.

  • Deras senaste inbördes möte med en 3-2 vinst till Atletico.

  • Salzburg måste knipa en trepoängare för att avancera vidare till slutspelet. Hemmalaget kommer därmed behöva satsa framåt ifall ett lika läge uppstår.

Rysare i sista omgången

Onsdagen är kommen och vi bjuds på flera spännande Champions League-matcher. Vi är fortfarande inne i turneringens gruppspel men under veckans gång ska det avgöras vilka av lagen som avancerar vidare till slutspelet. Undertecknad håller ett extra öga på avslutningen i grupp A där det vankas en riktig rysare i sista omgången.

Det är nämligen grupptrean RB Salzburg som tar sig an tvåan Atletico Madrid under onsdagskvällen. Det är just dessa två lagen som slåss om den sista slutspelsplatsen. Atletico är favoriter till att avancera vidare, men ifall Salzburg besegrar spanjorerna under onsdagen är det hemmalaget som kniper andraplatsen bakom Bayern Munchen. Vi förväntar oss en oerhört spännande tillställning där hemmalaget gör allt för att knipa den livsviktiga segern. RB Salzburg har tidigare visat att de kan göra mål även fast de möter några av världens största klubbar. BLGM-spelet har suttit i samtliga fem gruppspelsmatcher den här säsongen. Det har blivit hela 25 mål i deras fem gruppspelsmatcher, vilket ger ett makalöst högt snitt på fem mål per match.

Favoriter till avancemanget

Storklubben Atletico Madrid är givetvis favoriter till att avancera vidare till slutspelet med Bayern Munchen. Men konkurrenssituationen blev betydligt jämnare än vad de flesta förutspått i grupp A. Giganten Bayern Munchen har visserligen dominerat fullständigt och hittas på en förväntad förstaplats. Men det var inte många som trodde att RB Salzburg skulle ha en chans på avancemang i början av gruppspelet.

Atletico Madrid går vidare på ett oavgjort resultat under onsdagskvällen. Diego Simeones mannar kan därmed fokusera på att hålla tätt bakåt. Men desto längre matchen går kommer RB Salzburg behöva jaga en forcering, vilket kan leda till enorma ytor för Atletico Madrid att ställa om på. Vi tror på en böljande tillställning där båda lagen gör mål, ett scenario som är ganska vanligt när RB Salzburg spelar fotboll. Gästerna har löst spelet i tre av deras fyra senaste gruppspelsmatcher. RB Salzburg har dessutom oturen att ställas mot en stekhet Joao Felix som gjort tre CL-mål den här säsongen.

Speltips.se ger tipset:

Båda lagen gör mål hos betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 7/12 kl 17.06

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.