Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Lincoln City har verkligen överraskat i ligaspelet och hittas längst upp i tabellen med 51 inspelade poäng.

  • Hull och Lincoln drabbas samman i en cupmatch förra veckan. Lincoln ledde med 0-1 i halvtid och vann sedan matchen efter en spännande straffläggning.

  • Lincoln City besitter ett grymt försvarsspel och en målvakt som imponerat stort. Laget har släppt in minst mål i hela ligan hittills.

  • Hull kommer senast ifrån en svag prestation mot tabelljumbon Burton. De sistnämnda vann matchen med 0-1 och Hull tappade viktiga poäng i toppstriden.

  • Lincoln City har löst spelet i fem av deras sex senaste matcher.

Besvikelse i förra omgången

Det vankas ett riktigt toppmöte i engelska tredjeligan under tisdagskvällen. Det är hemmalaget och välkända Hull som tar sig an motståndarna Lincoln City. Halva säsongen är färdigspelad i League One och dessa två lagen har grymma positioner inför den spännande andra halvan. Hemmalaget Hull City är det nog många som minns från tidigare Premier League-säsonger, det var däremot flera år sedan klubben befann sig på landets högsta nivå.

Klubben har trillat ner i det engelska seriesystemet och befinner sig som sagt i League One just nu. Förra säsongen spelade Hull i Championship och säsongen var oerhört jämn. Hemmalaget slutade på en jumboplats men hade faktiskt bara fyra poäng upp till den säkra marken, en snöplig nedflyttning blev därmed ett faktum. Nu har klubben fått börja om och hittills ser det ut som att Hull mått bra av omstarten. Efter 26 ligamatcher har Hull City spelat in hela 48 poäng vilket ger laget en fin tredjeplats just nu. Med tanke på deras fina säsong var förra omgången förlust mot jumbon Burton en riktig besvikelse. Hull var väldigt uddlösa mot Burton och tappade extremt viktiga poäng i toppstriden.

Säsongens överraskning

Man ska egentligen inte jämföra ett lag från tidigare säsonger. För som vi alla vet kan en klubb göra enorma framsteg på kort tid och uppträda som ett helt nytt lag när den nya ligasäsongen inleds. Detta scenariot stämmer fullständigt överens med gästerna Lincolns Citys förvandling. Bortalaget har gått ifrån League Two spel till serieledare i League One på en och en halv säsong.

Som nykomling i League One slutade Lincoln på en godkänd mittenplacering förra säsongen. Men sedan dess har klubben fått in några viktiga nyförvärv samt utvecklat den nuvarande spelartruppen. Till allas förvåning har Lincoln varit briljanta och hittas alltså längst upp i tabellen med 51 inspelade poäng. Att Lincoln skulle vara favoriter till ett Championship-avancemang var det inte många som trodde inför säsongens start. Lincoln har släppt in minst mål i hela ligaspelet tack vare deras fina försvarsspel och briljanta målvakt Alex Palmer. Lincoln City har löst vårt spel i fem av deras sex senaste matcher. Lincoln och Hull City mötte bara för någon vecka sedan i cupspelet, då vann Lincoln City efter en nervkittlande straffläggning. I halvtid ledde Lincoln med 0-1 efter ett tidigt mål av Harry Anderson. Deras fina försvarspel lägger grunden till vårt dubbelchans i första halvlek!

Speltips.se ger tipset:

X2 i halvtid hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 7/2 kl 10.18

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.