Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • United har gjort tolv mål på sina två senaste matcher.

  • Spelet sitter i fem av West Hams sex senaste matcher.

  • Senast lagen ställds mot varandra vann United med 3-1.

  • Närmast släppte United in tre mål mot Everton.

  • West Ham har imponerat stort på sistone, speciellt i offensiven.

Öser in mål

Tolv mål på två matcher – det är Uniteds makalösa facit inför tisdagens match. Nio av de tolv målen gjordes i Uniteds totala överkörning av Southampton. Efter att Southampton åkt på en utvisning i den andra matchminuten var det spel mot ett mål och United vann tillslut med hela 9-0. Närmast var det desto dystrare miner i United-lägret. Borta mot Everton hade man länge ledningen men i den 95:e matchminuten släppte man in ett förödande kvitteringsmål som innebar 3-3 och delad poäng. Två förlorade poäng som gör att man nu fem poäng bakom serieledande tillika stadsrivalen Manchester City. Det är många matcher kvar att spela man att United ska plocka en efterlängtad ligatitel ser vi som föga troligt.

Då ligatiteln ser allt mer avlägsen ut bör United ha fullt fokus på tisdagens FA-cupspel. Storklubben och Solskjær är minst sagt i behov av en titel. Inför cupmatchen mot West Ham har United seglat upp till stora favoriter. Undertecknad håller med om favoritskapet men tycker inte att oddset på United-segern lockar särskilt mycket. Förvisso har man United öst in mål på sistone men man har stått för en del svajiga prestationer. Utöver krysset mot Everton senast föll man hemma mot Sheffield United med 2-1. Vi riktar istället in oss på ett målspel, för United ska väl inte gå mållösa här?

Utmanar topplagen i ligan

Före Arsenal och Tottenham på samma poäng som Chelsea hittar vi West Ham på en sjätteplats i tabellen. Lite i skymundan har West Ham slått sig in i toppstriden av Premier League. Otroligt imponerande av West Ham som i fjol var  ytterst nära att åka ner till Championship. Närmast blev det däremot endast en poäng i Londonderbyt mot Fulham. Tung poängtapp för West Ham som inför matchen hade seglat upp till stora favoriter. Innan det stod West Ham för en av säsongens bästa insatser när man bortaslog Aston Villa med 3-1. Då var United-lånet Jesse Lingard glödhet med två mål i sin debut för Londonlaget.

För West Hams del är det mindre kul att man får spela utan Lingard på tisdag. Trots att man får spela utan Lingard ska West Ham kunna stå upp bra emot United. I West Ham hittar vi riktigt bra spelare som Michail Antonio, Declan Rice och Jarrod Bowen för att nämna några. Såklart får West Ham ses som underdogs men här man mycket väl gästerna skrälla. På förhand ser matchen ut att kunna blå en målrik historia. Precis som United är West Ham ett lag som på sistone gjort väldigt många mål. Kanske får vi vi se ett resultat som när lagen senast ställdes mot varandra, då vann Manchester-laget med 3-1. Vi klickar i att det blir över 2.5 mål!

Speltips.se ger tipset:

Över 2.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 8/2 kl 10.15

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.