Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Swindons matcher har ett totalsnitt på 3,07 mål/match den här ligasäsongen.

  • Portsmouth har löst överspelet i fyra av deras fem senaste matcher.

  • Swindon Town har släppt in flest mål i ligan tillsammans med jumbon Burton.

  • Det har blivit över 2,5 mål i tre av Swindons fyra senaste bortamatcher.

  • Spelet har suttit i deras två senaste inbördes möten i ligaspelet.

Målglatt hemmalag

Vi blickar nedåt i det engelska seriesystemet inför tisdagskvällen. Där hittar vi ett ligamöte mellan klubbarna Portsmouth och Swindon Town. Dessa två lagen drabbas samman på  Fratton Park där Portsmouth spelar sina hemmamatcher. De engelska ligorna brukar oftast vara väldigt jämna trots de höga antalet lag i ligan, League One är inget undantag.

Det är få poäng som skiljer placeringarna åt, men ifall vi jämför Portsmouth och Swindon Towns poängproduktionen kommer vi upp i allt högre siffror. Hemmalaget Portsmouth har nämligen haft en betydligt starkare säsong hittills. Portsmouth är en klubb som har ambitioner att befinna sig i toppen av tabellen och slåss om en eventuell uppflyttning. Hittills har laget matchat lednings förväntningar och befinner sig på en fin femteplats i tabellen. Portsmouth är ett målglatt lag – det har vi fått se under de närmaste omgångarna i League One. Överspelet har suttit fyra av deras fem senaste ligamatcher där hemmalaget pendlat rejält i sina prestationer. Vi tror att ett ojämnt Portsmouth kommer ge oss en målrik historia återigen under tisdagskvällen!

Släppt in flest mål i ligan

Vi får blicka betydligt längre ner i tabellen för att hitta bortalaget Swindon Town. Den gästande klubben spelade faktiskt i League Two förra säsongen, men landets fjärdeliga visade sig vara en bagatell för Swindon. Med 21 segrar på kontot knep laget ligaguldet och belönades med en efterlängtad uppflyttning. Men som vi alla vet är det väldigt tufft att acklimatisera sig i en högre liga.

Swindon Town har fått känna på den ökade svårighetsgraden och befinner sig som förväntat i botten av tabellen. Nykomlingen har visserligen spelat ihopa 24 poäng och har stora möjligheter till att klättra i tabellen. I skrivande stund hittas i alla fall Swindon på en 21:e plats vilket betyder nedflyttning. Swindon har faktiskt släppt in flest mål i ligan tillsammans med jumbon Burton, nämligen 51 insläppta mål på 27 ligamatcher. Gästernas ligamatcher har ett snitt på 3,07 mål/match den här ligasäsongen, därmed tror vi på ytterligare en målrik tillställning under tisdagen.

Speltips.se ger tipset:

Över 2,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 7/2 kl 09.55

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.