Vi har en omgång på Axevalla att se framemot och förutsättningarna ser bra ut. I Silverdivisionen startar Antonio Trot som haft en längre vila från tävlingar då man avslutade sista loppet med tapptrav. Nu väntas utrustningsändringar och då är oddset alldeles för högt! 

Match: Axevalla lopp #9 | Speltips: Antonio Trot Vinnare | Odds: @18.00 | Units: 1/5 | Spelbolag: Unibet | Spelstopp: 17:47

Distansen är i kortaste laget.

Antonio har tävlat flitigt över den längre distansen och har aldrig tävlat på en distans som är kortare än dagens. Orlando Vici-sonen lever på sin styrka och har akilleshälen att man tappar för mycket mark från start. Nu har man sämsta utgångsläget och på pappret ser det ”hopplöst” ut med för kort distans och att man kommer hamna för långt bak direkt. Det väntas dock extremt intressanta ändring på utrustningen, och faller dessa väl ut höjs segerchansen markant!

Vanlig vagn och öppet huvudlag – inte idag!

Antontio Trot har tävlat med öppet huvudlag och vanlig vagn i samtliga starter och det har aldrig varit aktuellt med några ändringar. I alla ”tidningar” och intervjuer så sägs det att det blir som vanligt. Enligt andra källor så har Timo Nurmos ändrat sig och det är tal om att det blir jänkarvagn för första gången och att det även är tal om ett helstängt huvudlag.

Ifall det blir så, visar det på att man väntar sig en bra prestation från Antonio Trot och att det inte är aktuellt att backa sig sist och köra tillslut. Slår ändringarna väl ut kan det bli en ”helt annan häst” och jag blir inte förvånad ifall man skulle kunna vinna loppet från dödens.

Speltips: Antonio Trot Vinnare

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelvärdet är högt!

  • Intressanta ändringar. 

  • Går bra efter vila. 

Högst odds hittar jag hos Unibet som ger hela 18.00. Min investering i detta spel blir 1/5 units!

Rygga till 18.00 hos Unibet

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.