Kevin Andersson|8 mars, 2024, 09:00

Jag väljer att spela på Colorado Avalanche -1 i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Minnesota spelar sin andra raka bortamatch på två dagar här. Tunga ben att vänta!

  • Avalanche kör bara på och har vunnit fyra av de fem senaste matcherna och senast krossade dem Detroit med 7-2.

  • Försvaret och målvaktsspelet har varit under genomsnittet för Wild den här säsongen och kommer få de tufft mot ett starkt Colorado.

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Krossade motståndet senast

Colorado var favoriter i sin senaste match och de krossade Detroit Red Wings med 7-2. Cale Makar gjorde tre mål och hade en assist. Nathan MacKinnon gjorde ett mål och hade tre assist. Mikko Rantanen hade fyra assist. Alexandar Georgiev stoppade 27 av 29 skott.

Offensiven har varit mycket bra för Colorado den här säsongen. De är rankade först i mål per match och åtta i skott per match. Avalanche har gjort tre eller fler mål i åtta av de senaste 10 matcherna. Nathan MacKinnon leder laget med 109 poäng och är först i ligan i poäng, tvåa i assist och fyra i ligan i mål. Mikko Rantanen har 83 poäng.

Försvaret har varit bra och målvaktsspelet har varit genomsnittligt för Avalanche den här säsongen. Laget är rankat 15:e i mål emot per match och 11:e i skott emot per match. Alexandar Georgiev har en resultatrad på 32-15-3 med en GAA på 2,89 och en räddningsprocent på .901. Cale Makar har 70 poäng.

Colorado ligger på tredje plats i Central Division och är redo för en lång slutspelsvår.

Andra raka bortamatchen

Minnesota är på den andra halvan av en två matcher lång bortaturné. Wild har presterat bättre offensivt på sistone. Minnesota har gjort tre eller fler mål i sex av de senaste 10 matcherna. De är rankade 18:e i mål per match och 20:e i skott per match. Kirill Kaprizov leder Wild med 66 poäng.

Försvaret och målvaktsspelet har varit under genomsnittet för Wild den här säsongen. De är rankade 23:a i mål emot per match och 19:e i skott emot per match. Filip Gustavsson har ett facit på 17-15-3 med en GAA på 3,30 och en räddningsprocent på .892. Marc-Andre Fleury har gått 12-11-3 med en GAA på 2,89 och en räddningsprocent på .900.

Minnesota är sexa i Central Division och ligger nio poäng bakom en Wild Card-plats. Det är osannolikt att Wild når slutspelet.

ishockey, NHL
|
units: 2/5 - spelstopp: 03:00
Colorado Avalanche - Minnesota Wild
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.