Axel Olsson|8 mars, 2024, 09:52

Jag väljer att spela på över 2,5 mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Luton-försvaret har stått för flera svaga insatser. 13 insläppta mål på tre matcher.

  • Crystal Palace-stjärnan Eze är tillbaka i storform. Fyra mål i hans fyra senaste ligamatcher.

  • På senaste tiden har Crystal Palace tagit flera tunga segrar hemma på Selhurst Park.

  • Luton har löst överspelet i nio raka matcher.

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Tagit en ny riktning

Roy Hodgson gjorde ett fantastisk jobb förra säsongen med att rädda kvar klubben i högstaligan. Trots detta känns det ganska naturligt att Crystal Palace väljer att ta en ny riktning, där Hodgson får kliva åt sidan. Det har varit en medioker säsong för deras del och det finns ett missnöje kring att klubben inte varit allt för långt borta ifrån bottenstriden. Österrikaren Glasner har kommit in och det är ett spännande val – den nye tränaren har inlett med en seger och en förlust hittills. Förlusten kom senast mot Tottenham och det är inte en match som Crystal Palace ska vinna.

De har iallafall tagit ett par tunga segrar hemma på Selhurst Park, mot bottengängen Burnley och Sheffield United. Crystal Palace-stjärnan Eze är tillbaka i storform och han är vital för deras anfallsspel. Tyvärr är Olise fortfarande skadad, men Eze har dragit ett enormt lass med fyra mål i hans fyra senaste matcher. Det är en viktig match som väntar under lördagen, då det är 18:e placerade Luton Town som kommer på besök. Hemma på Selhurst Park med en Eze i stormform, kan Palace absolut såra ett svajigt Luton. Målspelet synas.

Mängder av mål

Med tolv matcher kvar att spela är Luton Town den enda nykomlingen som fortfarande är med i striden om säkrat kontrakt. Vi har svårt att se någon uppryckning från varken Sheffield United eller Burnley. Med det sagt kommer bottenstriden framförallt handla om 18:e platsen, där Luton Town befinner sig just nu. Evertons poängavdrag reducerades och det satte Luton Town i en tuffare sits, då de plötsligt har fyra poäng upp till säker mark. Gästerna har dock spelat en match mindre än bottenkonkurrenterna Everton och Nottingham.

Efter ett riktigt tufft spelschema har Luton en klart bättre chans på poäng i de nästkommande matcherna. Försvaret har dock sett väldigt svajigt ut på senaste, samtidigt har de mött tufft motstånd. Men att släppa in 13 mål på tre matcher är inte okej, även fast Man City, Aston Villa och Liverpool står på andra sidan. De har inte lyckats stoppa blödningen och har stått alldeles för högt med backlinjen, där motståndarna har sårat dem med ett kvickt djupledsspel. De är fortsatt ganska frejdiga framåt och därför är Luton Town ett roligt lag att bevaka. Det kommer säkerligen bölja i lördagens match och med dessa försvarsinsatserna färskt i minnet, väljer vi att titta mot överspelet. Över 2,5 mål har suttit i nio raka matcher för nykomlingen!

fotboll, premier league
|
units: 2/5 - spelstopp: 16:00
Crystal Palace - Luton Town
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.