Rygga spelet hos Pinnacle

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Matchen kommer vara otroligt jämn, vilket öppnar upp för 2-1 eller 1-2

  • EXTREMUM har tenderar att ofta spela 2-1

  • Lagen är ungefär lika bra på pappret 

Jämn match att vänta

Det börjar dra ihop sig i kampen om Pinnacle Cup-trofén och nu väntar en tuff match mellan ett Sinner som förlitar sig oerhört mycket på sin stjärnspelare Oskar, mot en väl fungerande enhet och ett starkare lag på papper, EXTREMUM. Sinner har dock spelat mycket fler matcher på slutet och är inne i ett bättre flyt, men faktumet kvarstår, jag tycker motståndarna har ett stabilare lag på papper. Det känns som om att vi står inför en väldigt jämn batalj under onsdagskvällen, vilket talar för att vi ser minst tre kartor under denna match i CS:GO. 

Det största argumentet för att jag tror att vi får se en väldigt jämn match är framförallt att vinnaroddsen är i stort sett identiska, drygt 1.90 mot 1.90. Det går inte riktigt ihop när man ser att över 2.5 kartor ligger på drygt 2.0 i odds. EXTREMUM (även Sinner) har en tendens att delta i jämna matcher och förlorar mer än ofta minst en karta, det bådar gott inför spelet.

Oddset är för högt

Dessutom anser jag att oddset på över 2.5 kartor är lite för högt, helt klart. Det borde i min mening vara mycket lägre än 2.0 som det i runda slängar erbjuds till på bettingsidorna med svensk licens. Lagen är otroligt jämna, har stora tendenser att alltid tappa minst en karta var per match och det kommer med stor sannolikhet hända här också. 

Förväntar mig att oddset på kartorna eventuellt kan gå ner lite under onsdagen och i min mening är detta spelbart hela vägen ner till ett odds på drygt 1.75. Speltipset på Pinnacle Cup blir över 2.5 kartor total i matchen – nu kör vi!

Speltips.se ger tipset:

Rygga spelet hos Pinnacle

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 4/5 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.