Jag väljer att spela på över 8 hörnor i matchen. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Aston Villas ligamatcher har det näst högsta hörnsnittet i ligan den här säsongen. Deras matcher har ett snitt på 10,7 hörnor/match.

  • Man Uniteds offensiv är i strålande form. Vi tror att gästerna fortsätter skapa massvis med målchanser vilket i sin tur kan leda till många hörnor.

  • Man Uniteds ligamatcher har ett snitt på 9,6 hörnor/match den här säsongen. Ett snitt som är över vår lina.

  • Aston Villa har skapat totalt 17 hörnor i deras två senaste ligamatcher.

  • Man United har vunnit fem av deras sex senaste ligamatcher.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Över 8 hörnor hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Inget att förlora

Den anrika klubben Aston Villa tar sig an topplaget Manchester United under söndagseftermiddagen. Premier League börjar lida mot sitt slut och just nu har dessa två lagen bara fem omgångar kvar. Hemmalaget Aston Villa kan inte vara helt nöjda med deras andra halva av säsongens ligaspel. Dean Smith och hans gäng var fenomenala i början av säsongen och var ett rejält utropstecken jämfört med förra säsongen.

Men den fina formen har blåst bort och förlusterna har blivit mer påtagliga. Att stjärnan och kaptenen Jack Grealish saknas är ett faktum, engelsmannen är vital för Villas offensiv men har varit borta ett tag med skadeproblem. Klubben kan i alla fall glädjas av att slippa en bottenstrid den här säsongen och istället vila tryggt i mittenskiktet. Villa har bjudit på en hel del hörnor den här säsongen. Aston Villas ligamatcher har ett snitt på höga 10,7 hörnor/match den här säsongen, vilket är det näst högsta snittet i hela ligan. Hemmalaget har inget att förlora mot Man United och kan därmed fortsätta att satsa offensivt.

Strålande form

Manchester United inledde säsongen lite tveksamt men har sedan dess gått från klarhet till klarhet. Storklubbarna har haft ett tufft år där flera av lagen har underpresterat. Detta har gjort att Manchester City går mot en ostörd ligatitel och där är ingen tillstymmelse till någon spännande guldstrid. Stadskonkurrenten Manchester United har däremot hittat formen och tagit sig upp på en stabil andraplats i tabellen.

Klubben tar en plats i Champions League nästa säsong. Men den här säsongen är det fortfarande fullt fokus på Europa League där Man United tagit sig hela vägen till final. Men det dröjer ett par veckor innan finalen ska spelas och först har United några ligamatcher att beta av. Man United har vunnit hela fem av deras sex senaste ligamatcher. Offensiven är i bländande form vilket vi fick se i dubbelmötet mot AS Roma. Vi tror att gästerna fortsätter skapa målchanser vilket i sin tur leder till vårt hörnspel. Vårt hörnspel har suttit i tre av deras fyra senaste ligamatcher.

fotboll, Premier League
|
units: 2/5 - spelstopp: 15:05
Aston Villa - Manchester United
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.