Daniel Jacobsson|8 maj, 2024, 09:00

Jag väljer att spela på överspelet i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Det var en rejäl hawaii-match i England.

  • Aston Villa är det bättre laget och kommer gasa här pga underläge.

  • Öppen tillställning igen.

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Imponerande

Trots ett gigantiskt underläge i målchanser och bollinnehav lyckades Olympiakos göra fyra mål på Aston Villa i det första av två möten. En otroligt stark match av grekerna som nu har ett tvåmålsöverläge inför matchen på Karaiskakis Stadion. Här kan man förvänta sig en gäst som kommer gasa från start till mål för att ta ikapp underläget. Engelsmännen gjorde två mål och såg hur matchbilden var senast, där skulle man haft med sig mer. Olympiakos gör det väldigt bra och är effektiva i sina lägen med framförallt Ayoub El Kaabi, som blev stor matchhjälte med sina tre mål i matchen.

Majoriteten av Olympiakos matcher den här säsongen innehåller mycket mål. Det kommer även returmötet i Europa Conference League göra. Olympiakos kommer inte kunna gå ut här hemma och försvara ledningen helt och hållet. Det är jag övertygad om, helt enkelt. Stor kredd till grekerna för deras första prestation i det här dubbelmötet, men det är långt ifrån avgjort än.

Vad hände?

Aston Villa presterade en rejäl besvikelse i det första av två möten mot Olympiakos. Underläge med både ett och två-noll innan man gjorde det första målet på Villa Park senast. Kvitteringen kom därefter men sedan var grekerna återigen i ledarsätet. Villa förlorade även ligamatchen i helgen mot Brighton och roterade inte överdrivet mycket, eftersom poängen var viktiga även där och man hade ett gäng dagar att återhämta sig på inför torsdagens fight mot Olympiakos. Det var en rejäl forcering av Villa i det första mötet mot grekerna och det lär inte bli sämre här.

Fronten med Watkins, Diaby, Bailey och övriga blir helt avgörande. Här är det mål som gäller om man skall ta sig vidare och effektiviteten behöver vara bättre än senast, trots att man gjorde två mål framåt. Defensiven kommer vara bättre och man kommer inte möta ett Olympiakos som går lika hårt framåt, inte till en början iallafall. Överspelet är mitt val i det här returmötet och jag tror att engelsmännen betalar tillbaka lite till sina egna resande fans.

fotboll, europa conference league
|
units: 4/5 - spelstopp: 21:00
Olympiakos - Aston Villa
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.