Axel Olsson|8 juli, 2024, 19:00

Jag väljer att spela på hemmalaget vinner och insatsen tillbaka vid oavgjort i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Vikingur är överlägsna i den isländska ligan. Tio segrar, tre kryss och en förlust efter 14 omgångar.

  • Vikingur är riktigt starka i hemmaborgen.

  • Shamrock Rovers har vacklat på senaste. Tre förluster i deras fem senaste matcher.

10 bet sport logga

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 8x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Svårslagna i hemmaborgen

Sett över två möten ser det ut att bli en jämn tillställning mellan Vikingur och Shamrock Rovers. De förstnämnda är dock favoriter inför det första mötet som spelas på Island. Vikingur fortsätter att vara överlägsna i den isländska ligan. De vann titeln ifjol och har fortsatt på den inslagna vägen i år. I skrivande stund toppar Vikingur den isländska ligan med 33 poäng efter 14 omgångar.

De har ett väldigt starkt facit med tio segrar, tre oavgjorda och en förlust efter 14 omgångar. De är framförallt oerhört starka i hemmaborgen, vilket Shamrock Rovers får passa sig för. Vikingur har en otrolig form inför det här mötet och de är fyllda av självförtroende inför det viktiga kvalspelet. Senast de förlorade en match var för två månader sedan, undertecknad tycker att DNB-spelet lockar.

Flera svaga insatser

Ifjol vann Shamrock Rovers ligatiteln i den irländska högstaligan. De har nu fått chansen att visa upp sig i Champions League-kvalet. De har erfarenhet från tidigare Europa-spel då klubben nådde Conference League-gruppspelet ifjol. I själva gruppspelet hade Shamrock Rovers det ganska tungt och det blev en jumboplats till slut. Vi anser dock att de hade ett klart bättre lag då, jämfört med hur det ser ut idag.

Gästerna har inte riktigt fått det att stämma i årets ligaspel, där de stått för några riktigt svaga insatser. De har framförallt vacklat rejält under den närmaste tiden med tre förluster i deras fem senaste matcher. Shamrock har hamnat efter i den absoluta toppen och har nu hela 13 poäng upp till serieledande Shelbourne. De kliver inte in i det här kvalspelet med de bästa förutsättningarna och vi tror att de har sin stora chans i returmötet. Det blir tufft att få med sig en seger ifrån Island!

fotboll, Champions League kval
|
units: 2/5 - spelstopp: 20:45
Vikingur - Shamrock Rovers
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.