Match: Osasuna-Valencia | (La Liga) | Speltips: BLGM | Odds: 1,75 | Spelstopp: 21:00 | Spelbolag: Coolbet

Osasuna är La Ligas tabelljumbo och inte konstigt det så dåliga som man faktiskt är, såhär långt har man lyckats ta ynka 7 poäng på 16 matcher. Inte nog med att det går dåligt, nu har man även åkt på flertalet skador inför kvällens match på spelare som lirat rätt många matcher. Det ser med andra ord onekligen tufft ut och att man tar sig ur denna knipa har jag svårt att se.

Bortalaget Valencia är inte heller dom mycket att hänga i julgranen under årets säsong, man är endast ett fåtal poäng före Osasuna och ligger riktigt risigt till. Dock så kan jag tycka att man är ett mycket bättre lag än Osasuna även om tabellen inte riktigt visar det. Men faktum är att man ofta är riktigt “nära” att ta poäng i matcherna till skillnad från Osasuna som förlorar med större siffror.

Det intressanta här är att Valencia spelat BLGM i 16 av sina 17 senaste matcher om man räknar med Copa Del Ray matcherna. Nu möter man visserligen Osasuna som gör väldigt lite men årets Valencia kan släppa in mål mot alla lag, speciellt om man spelar på bortaplan som idag. Jag testar BLGM till 1,75x pengarna hos Coolbet!

Alla nya spelare får 100% i bonus upp till 1000 kr hos Coolbet