Match: Timrå-Södertälje | (HockeyAllsvenskan) | Speltips: Timrå -1 asian | Odds: 1,85 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: Coolbet

Timrå placerar sig i toppen av HockeyAllsvenskan men har halkat allt längre ner under de senaste månaderna då det blivit lite väl många förluster. Inte nog med att man var inne i en negativ trend inför jul så tappade man även de två främsta poänggörarna för spel i JVM. Nu är dessa dock tillbaka och med största sannolikhet redo för spel enligt lagets egna tränare. Det lär göra en stor skillnad då man får in åtminstone två toppspelare i laget igen och dessutom så kommer laget till matchen efter en stark insats borta mot AIK senast.

Södertälje är ett lag som kan få till det ibland men för det mesta så åker man på stryk och det visar inte minst tabelläget, där man just endast har Västerås bakom sig. Generellt så är laget alldeles för svagt i HockeyAllsvenskan utav det jag sett och man ska en vanlig dag inte ha någon chans borta mot Timrå.

Under JVM har jag spelat emot Timrå till höga odds vilket också gått väldigt bra men nu är det helt andra förutsättningar. Man har äntligen fått tillbaka både Dahlén och Pettersson som tillsammans öst in poäng under årets säsong, totalt har det blivit 50 poäng ihop. Lägg därtill att man nu på hemmaplan möter ett av säsongens sämsta lag som skrapat ihop ynka 35 poäng och som ligger näst sist i tabellen. I mina ögon finns det inget annat än en Timrå seger ikväll och därför testar jag Timrå -1 asian till fina 1,82x pengarna. GL vid rygg!

Alla nya spelare får 100% i bonus upp till 1000 kr hos Coolbet