Match: Norrby-Assyriska | (Superettan) | Speltips: 1X | Odds: 1,60 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: 10Bet

Trots att det blev 2/3 vinster igår så var gårdagen ingen lyckad historia, av flera anledningar. Nu är det dock fullt fokus på nya vinster!

 

Norrby har varit riktigt starka i år och slutade på en andraplats i Division 1 Södra bakom giganterna Öster. Jag har följt laget på håll under hela säsongen och man har imponerat stort många gånger på mig. Dels eftersom man i stort sett alltid presterar men även eftersom man spelar underhållande och gör mycket mål. Det är framförallt på hemmaplan man är som bäst där man endast förlorat 1 (!) match under hela säsongen och den kom mot just Öster.

Bortalaget Assyriska har haft det kämpigt i Superettan redan från match ett och man tog en kvalplats med nöd o näppe. I takt med att de andra lagen inte haft något att spela för så har också Assyriska tagit några poäng på slutet. Men bra, det är man verkligen inte och det har laget bevisat under hela säsongen.

Det är ett Norrby i storform som slaktat nästintill allt motstånd på hemmaplan under säsongen. Laget möter idag ett svagt Assyriska vars självförtroende knappast är i topp. Lägg därtill att Assyriska vunnit 2 (!!) av de 20 senaste bortamatcherna. Detta känns onekligen bra ut, jag testar 1X till 1,60x pengarna hos 10Bet. Klart spelvärt i en kvalmatch som den här!