Match: GAIS-Trelleborg (Superettan) | Speltips: X2 | Odds: 1,80 | Spelstopp: 18:59 | Spelbolag: LeoVegas

Full pott även igår för fjärde dagen i rad för min del, magisk form just nu. Idag är det dags för att jobba in två nya spel, hänger ni på?

Hemmalaget GAIS ligger på en sjätteplats efter 21 spelade matcher och 31 inspelade poäng. Från att ha börjat säsongen lite trevande (som alltid) så har man på slutet höjt sig och nu har man inte förlorat på hela sju matcher, det hör inte till vanligheterna för den klubben. Visserligen har man mött en hel del mindre bra lag men det är utan tvekat ett starkt facit. Problemet laget haft egentligen säsongen igenom är att man spelat alldeles får många oavgjorda matcher, totalt 12 av 21 matcher, en galet hög siffra.

Trelleborg sitter i en liknande sits som GAIS med ett poäng mer inspelat och en plats ovanför. Det går att se lite likheter i de båda lagen då de ligger bredvid varandra, spelar ofta oavgjort och har gjort en riktigt bra period under slutet. Trelleborg har faktiskt inte förlorat på 9 raka matcher och jag värderar laget som lite högre både gällande form samt kvalité. GAIS är dock ett duktigt hemmalag vilket blir till vår nackdel men ett kryss bör absolut Trelleborg ändå kunna ordna.

Med tanke på båda lagens tendenser till att spela oavgjort och att Trelleborg inte förlorat på 9 raka matcher väljer jag att testa X2 till 1,80x degen hos LeoVegas. Det gör jag inte för att jag tror på Trelleborg i första hand utan jag tycker det luktar kryss men vill ändå gardera upp mig för att vara på den säkra sidan.