• Speltips.se Chattrobot

Speltips.se lanserar chattroboten Betto inför fotbolls VM

Idag drar fotbolls-VM igång med premiär-matchen mellan Ryssland och Saudiarabien som spelas kl. 17:00. Speltips.se har redan sett en enorm ökning i besökare och nu lanserar man en livechatt som kommer finnas på hemsidan under hela mästerskapet.

Speltips.se är idag Sveriges största hemsida inom betting och speltips med tusentals besökare varje dag. Under fotbolls-VM förväntas antalet besökare öka markant och för att göra det lättare för alla besökare så lanserar man nu en chattfunktion som finns live dygnet runt på hemsidan.

Fråga Betto vad du vill

Syftet med chattfunktionen är att man enkelt ska kunna ställa en fråga om det är något man undrar över. Det kan till exempel vara en fråga om när Sverige spelar nästa match i fotbolls-VM eller vilka bettingsidor som har bäst betting bonus just nu. Betto smyglanserades redan igår och bakom chatten sitter Speltips.se’s egna personal som redan har fått svara på många olika frågor. Är det inte någon live så kan du enkelt ange din e-post för att få ditt svar direkt till mailen eller nästa gång du besöker speltips.se.

Skrivet av |2018-06-14T12:01:46+00:0014 juni, 2018|Fotbolls-VM, Nyheter|0 kommentarer
Speltips.se är en one-stop-shop för alla som är intresserade av sportsbetting på nätet. Här kan du ta del av speltips & nyheter från en mängd olika sporter och dagliga kampanjer från Sveriges bästa bettingsidor 2018. Gå med i vår Facebookgrupp och dela dina speltips idag »

Lämna gärna en kommentar

Vi använder cookies för ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan läsa vår cookie-policy här. Ok