Med tusentals unika läsare varje månad och över 40.000 medlemmar i Facebook-communityn har Speltips.se onekligen utvecklats till en av landets absolut största sajter med speltips. Communityn växer för varje dag och med flera stora mästerskap kommande månader så är vi är för tillfället på jakt efter nya vassa skribenter som kan bidra med kvalitativa speltips på en daglig basis. Har du pennan som ditt starka vapen och är duktig på betting? Då kan det vara just dig vi är ute efter!

Är det du som är mästaren av betting i din vänskapskrets? Har du passion för en viss sport och älskar att gotta i dig statistik i dess olika former? Då har du kommit rätt – det kan nämligen vara dig vi är ute efter. Vi är på jakt efter vassa skribenter som har ett brinnande intresse för sport och betting i sin helhet, kan skriva välformulerade speltips och djupdyka i all form av statistik.

Vi letar alltså efter dig som är:

  • Minst 18 år gammal
  • Duktig på att uttrycka och formulera dig i skrift
  • Brinnande intresse för betting och stor passion för basket, hockey, tennis eller fotboll
  • Tillfreds med att skriva speltips på daglig basis (4-7 speltips i veckan)

Vad vi erbjuder dig som skribent:

  • Vara med och bygga nästa generations Betting Community på Speltips.se
  • Bli en del av ett skönt team som brinner för sport och betting i sin helhet
  • En fantastiskt erfarenhet som passar som handen i handsken på CV:et
  • En skälig ersättning som självklart betalas ut korrekt enligt svensk lag

Är du personen vi söker? Välkommen med din ansökan!

Ser du dig själv som våran nästa skribentstjärna? Skicka ett mail till [email protected] senast 31 april med en kortare beskrivning om dig själv, dina styrkor, vilka ligor/sporter du vill skriva om samt varför det är just du som är rätt man för jobbet!

Har du tidigare erfarenhet som skribent så är det givetvis väldigt meriterande. Har du ett spreadsheet som kan styrka din talang så är även det ett stort plus. Vi ser fram emot just DIN ansökan!