Amerikansk Fotboll speltips

  1. Speltips
  2. /
  3. Sport
  4. /
Amerikansk Fotboll2020-03-20T13:27:23+02:00

Amerikansk fotboll är en av världens populäraste sporter och en av USA:s mest högaktade. Med storstjärnor som Julio Jones, Carson Wentz, Antionio Brown och inte minst Tom Brady bjuds du ständigt på prestationer av yttersta världsklass i NFL. På speltips.se ger vi dig som följare senaste nytt och välgrundade speltips så att dina NFL-nätter blir mer spännande.

Historien om Amerikansk Fotboll

Amerikansk fotboll spelades redan i urminnes tider, men den amerikanska fotbollen uppfanns i mitten på 1800-talet, då liknade sporten mest vanlig fotboll med lite rugbyinslag. Redan under det första året bildades världens första liga, American Intercollegiate Football Association, den som idag växt ut till världens största och idag heter NFL.

Amerikansk fotboll som sport idag

Amerikansk fotboll är idag en av världens största sporter med ca 250 miljoner registrerade utövare i 180 olika länder. USA är det enskilt mäktigaste landet inom amerikansk fotboll och också hemvist till den största ligan, NFL, där de bästa spelarna spelar. Intresset för NFL är mycket stort, såväl i USA som i resten av världen. Säsongen 2010-11 var det ett snitt på 66 960 åskådare per match, vilket gör NFL-fotbollen till den lagsport med flest åskådare i världen.

Visa fler inlägg

Spelbolag med odds på Amerikansk Fotboll

Speedybet logo

100% upp till 2000 kr

Maxbonus: Sätt in 2000 kr – Spela för 4000 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, min. odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Spela utan konto & slipp verifiering

  • Läs mer om SpeedyBet
Betfair logo

100% upp till 1000 kr

Maxbonus: Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • En mycket generös välkomstbonus

  • Läs mer om Nordicbet

888Sport logo

 500% upp till 500 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 600 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Höga odds & bra bonus

  • Läs mer om 888Sport

Speltips för Amerikansk Fotboll

På speltips.se kan du varje vecka ta del av speltips gällande amerikansk fotboll. Vi har en välinsatt rekare som ser till att ge dig som användare av våra tjänster djupgående statistik och senaste nytt av värde för dina spel. Speltipsen kommer ut några gånger varje vecka och är därmed inte lika omfattande som de inom fotboll och ishockey.

Vanligaste att spela på

Vanligt att spela på inom amerikansk fotboll är över och underspel, där du spelar på hur många poäng det blir totalt i matchen eller hur många poäng lagen samlar ihop. Vinnare inkl. förlängning är även det vanligt förekommande, liksom spelarspecialer där du har chans till högre odds beroende på vem du tror gör en touchdown.

Vi använder cookies för ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan läsa vår cookie-policy här. Ok