Belgiens landslagstrupp Fotbolls EM 2020

Belgien2019-08-06T14:27:52+02:00

Belgiens förbundskapten har tagit ut landets trupp till Fotbolls EM 2020. Belgien är ett lag som tagit stora kliv inom fotbollen de senaste åren och är en riktig utmanare till medaljerna inför EM. Storstjärnan Eden Hazard finns med i truppen som tagits ut och här hittar du resterande spelare som är uttagna.

Belgiens Trupp & Spelare Fotbolls EM 2020

Belgien har växt fram som en av toppnationerna inom fotbollen. Man har fått fram enormt mycket spelare med väldigt hög kvalité senaste åren och det är inte konstigt att landet växer inom sporten. Spelare som Eden Hazard, Kevin De Bruyne och Thibaut Courtois är bara tre av superstjärnorna som finns i landets fotbollslandslag. De tre är uttagna i den trupp man prestenterat till Fotbolls EM 2020, där man har målet att utmana i toppen återigen. Truppen som tagits ut är tillräckligt stark för att vara med och snackas om medaljer. Belgien blir att räkna med under mästerskapet och det känns som en tidsfråga innan landslaget tar sitt första EM-guld.

Belgiens historia Fotbolls EM

Belgiens fotbollslandslag har vuxit fram inom fotbollen igen och de senaste åren har laget varit med i snacket om guldmedaljer. Man tog ett brons i Fotbolls VM 2018, men innan dess hade man inte tagit en medalj tidigare 1980. Belgien är ett landslag som hittat tillbaka till en storhetstid senaste åren och med tanke på antalet stjärnspelare man har så är det inte långt kvar innan man har en ny medalj. Belgien blir att räkna med under Fotbolls EM 2020. Historian i Fotbolls EM för Belgien är kort, men den har goda möjligheter att bli längre framöver.

Belgiens laguppställning Fotbolls EM 2020

Belgiens landslagstrupp är uttagen och det är inga speciella frågetecken i truppen. De främsta och lysande stjärnorna finns med i truppen och Belgien ser ut att vara ett av lagen som kan slåss om medaljerna under Fotbolls EM 2020. Målsättningarna är satta och Belgien vill nå så högt det bara går. Den uttagna truppen är full med både en bra bredd och en stadig spets. Förbundskapten Martinez är nöjd med sin laguppställning som han kan ställa upp i Fotbolls EM. Bredden talar för att Martinez har möjligheterna att rotera lite under mästerskapets gång, vilket kan vara bra om man vill nå hela vägen.

Uttagning Belgiens EM-trupp

Belgiens EM-trupp är uttagen och det är en bra trupp Belgien matchar inför mästerskapet. Förbundskapten Roberto Martinez har haft ett tag på sig att tänka över vilka spelare han vill ha med. Efter ett lyckat VM senast är det inte konstigt att truppen byggs på den grunden. Nyckelspelarna är viktiga för Belgien och Eden Hazard är bara en av spelarna som spelar en otroligt stor roll för landslaget. Belgiens uttagna trupp har alla möjligheter att lyckas väl. Martinez är nöjd över den trupp han haft förmånen att plocka ut.

Vi använder cookies för ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan läsa vår cookie-policy här. Ok