Hollands förbundskapten har tagit ut en mycket slagkraftig trupp till Fotboll EM 2024. Hos oss på Speltips.se hittar ni allt det senaste om Holland, samt mästerskapet i helhet. Är ni intresserade utav vilka spelare Hollands förbundskapten Ronald Koeman tagit ut till EM så hittar ni det nedanför. Storspelare som SPELARE och SPELARE finns givetvis med i Holland trupp inför 2024.

Hollands Trupp EM 2024

Namn Position Nummer Klubb Född

Spelbolag med odds på Holland

Unibet logo

Utan Omsättningskrav – Min Odds: 0

  • Stabilt spelbolag med svensk spellicens

  • Läs mer om Unibet

Bethard Odds Bonus

Omsättningskrav: 10x – Min Odds: 1.90

  • Grymma på Fantasy Sports!

  • Läs mer om Bethard

ComeOn logo

Omsättningskrav: 6x – Min Odds: 1.80

  • Sprillans ny bettingsida!

  • Läs mer om x3000

Hollands Trupp & Spelare Fotbolls EM 2024

Hollands fotbollslandslag har under många år varit ett landslag att räkna med i stora sammanhang. Det har dock funnits vissa brister som gjort att dom inte nått hela vägen. För några år sedan pratades det om en svag defensiv samt en mycket starkare offensiv med bland annat spelare som Arjen Robben och Robin Van Persie. Nu har dessa två herrar lagt skorna på hyllan. När Holland presenterar sin trupp till Fotbolls EM 2024 så har man ett par mittbackar som håller världsklass. Namn som SPELARE och Virgil Van Dijk kan finnas i en startelva under Fotbolls EM, vilket är oerhört positivt för Ronald Koemans Holland när en spelare som SPELARE saknas. Det är i övrigt en mycket spännande trupp där mängder av talangfulla spelare och storstjärnor finns med.

Hollands Trupp EM 2024:

  • SPELARE
  • SPELARE
  • SPELARE

Guide för Hollands trupp i Fotbolls-EM

Hos oss hittar ni en komplett guide för Hollands trupp i Fotbolls-EM. Vi punktmarkerar Hollands EM-trupp under mästerskapet och förser er läsare med senaste nytt kring truppen och spelarna. Superstjärnan och ledaren Virgil van Dijk finns med som grund i det här landslaget, men man har också fullgoda radarpartners i SPELARE och SPELARE. Hollands trupp EM 2024 ser riktigt stark ut på förhand, där en spelare som exempelvis SPELARE tippas utmana om skytteligan.

Uttagning Hollands EM-trupp

Allt hänger på ländernas förbundskapten när det kommer till uttagning av diverse trupper. Nu har en trupp till ett stort mästerskap presenterats och det är en mycket stark trupp som Koeman skriver på pappret. Holland har länge varit en stornation inom fotbollen och är så även fortfarande. Det är ett stort utbud Ronald Koeman har att jobba med när en trupp skall tas ut, där mängder av intressanta, talangfulla och andra typer av spelare finns att ta ut. En spelare som förbundskaptenen bygger sitt lag runt är såklart Virgil Van Dijk. Mittbacksgeneralen klassas som en av de bästa mittbackarna, om inte den bästa, i världen och är given i detta lagbygge. Holland har en väldigt stark trupp på pappret inför EM i Tyskland 2024.

Nyckelspelare i Holland under Fotbolls-EM

Flera av landets största stjärnor har lagt skorna på hyllan de senaste åren men Holland kommer ändå åka till mästerskapet med en stark trupp, en trupp med en intressant blandning av rutin och talang. Efter storhetstiden med Arjen Robben och Robin van Persie, som tackat för sig, faller ett stort ansvar på Virgil Van Dijks axlar, mittbacken var en riktig bjässe i Liverpool den här säsongen och lär vara det även i EM.

Ska vi plocka fram några fler potentiella nyckelspelare så är SPELARE en av dessa, 30-åringen var länge en doldis men flytten till Liverpool 2016 gjorde att mittfältaren kunde ta nya steg framåt och numera räknas han som en av de viktigaste både i klubblaget och landslaget. Samma sak gäller anfallaren SPELARE, 27-åringen har gjort succé i Lyon de senaste säsongerna och är en av Europas mest eftertraktade spelare. Mycket talar för att ett lyckat EM avgör var han spelar till hösten. Klubbar som Barcelona och Manchester United ryktas vara väldigt intresserade av den målfarlige anfallaren.

SPELARE har haft en på många sätt fantastisk säsong där EM kan bli höjdpunkten, men för andra spelare kan mästerskapet bli en upprättelse och chans till revansch. Inte minst för SPELARE som tidigare gjort succé med Ajax men som haft det väldigt tungt sedan flytten till Manchester United. 23-åringen har det mesta som krävs för att nå den absoluta världstoppen men har hamnat i frysboxen i klubblaget och det har även gjort att speltiden blivit mindre i landslaget. Det har inte blivit speciellt mycket speltid under landskamperna.

Hollands laguppställning Fotbolls EM 2024

Hollands förbundskapten Ronald Koeman har tagit ut den trupp han tycker är den bästa för Fotbolls EM 2024. En trupp som innehåller fler storstjärnor samt supertalanger från landets alla hörn. Det finns såklart alltid frågetecken, folk som tycker annorlunda och så vidare när man tar ut en sådan trupp. När det kommer till Holländska landslaget så finns det en oerhörd stor bredd med bra spelare. Alla kan inte tas ut, tyvärr för Koemans del, och det är väldigt rimligt. Den trupp Koeman lyckats ta ut är dock en mycket stark och slagkraftig trupp som absolut kan utmana när det kommer till de större matcherna i ett eventuellt slutspel. Bredden är såklart viktig i dessa sammanhang och Holland tycks ha detta. Man kan absolut bli att räkna med under Fotbolls EM 2024.

Hollands laguppställning idag

Ta del av Hollands laguppställning idag hos Speltips.se! Hollands EM-trupp kryllar av världsstjärnor och konkurrensen är minst sagt hård. Det blir troligtvis ingen enkel uppgift för Koemans när han skall välja ut Hollands laguppställning. Under mästerskapets gång kommer vi att punktmarkera det holländska landslaget, och naturligtvis kommer vi att förse er läsare med Hollands laguppställning inför varje omgång i mästerskapet. Vi kommer även att duka fram rapporter, information och senaste nytt kring Hollands laguppställning, trupp och spelare.

Höga förväntningar på Holland i Fotbolls-EM

Efter några tyngre år är Holland tillbaka som en av favoriterna i mästerskapet som väntar. Ronald Koeman har tagit ut en stark trupp och man åker till Tyskland med höga förväntningar. Frankrike och Österrike är två av motståndarna i gruppspelet.

För att lyckas fullt ut gäller det dock att alla spelare är på topp när det gäller som mest och det finns några frågetecken som behöver rätas ut. Inte minst det på målvaktssidan, där ingen av de tre ordinarie valen har lyckats övertyga den senaste tiden. På pappret är SPELARE den bästa målvakten men han har nog sett sina bästa dagar och har dessutom haft en del skadeproblem. SPELAER är i grunden en bra målvakt och han får mycket speltid i landslaget men det är naturligtvis ett svaghetstecken att förstavalet håller till i den engelska andraligan.

Hollands matcher i Fotbolls-EM

Det råder inget snack om förväntningarna på Holland inför det här mästerskapet. Flera av spelarna har prickat formen inför samlingen och dessutom har flera av landslagets yngre spelare tagit kliv. Nedanför följer lagets spelschema under EM 2024.

Hollands macher i EM:

  • Holland – Frankrike (21 juni, 22.00)
  • Holland – Österrike (25 juni, 19.00)
  • X – Holland 

Hollands historia Fotbolls EM

Det var ett tag sedan Holland var att räkna med när det gällde guldsnacket inför ett mästerskap. Rent traditionellt är Holland ett av de mest framgångsrika länderna när det kommer till fotbolls-EM, 1988 vann man guld efter att ha besegrat Sovjetunionen i finalen och fyra år senare blev “de oranje” delad trea med Sverige (som stod värd för turneringen). En oerhört stark prestation där spelare som Frank Rijkaard, Ruud Gullit och Marco Van Basten precis skapat en gyllene generation i det holländska fotbollslandslaget. Dessa herrar är i dag ikoner samt legender i både Holland och i sina tidigare klubblag. 

Sommaren 2000 delade landet värdskap med Belgien och den gången tog man sig hela vägen till semifinalen mot Italien, något man även lyckades med 2004 men sedan dess har det gått lite tyngre – om man inte räknar med VM-silver 2010 vill säga. Man går, i Holland, och väntar på en ny generation som kan ta det holländska landslaget till dessa höjder. Generationen med De Ligt, van de Beek och De Jong kanske kan närma sig detta i framtiden. En oerhört talangfull trupp, tillsammans med världsstjärnor som Van Dijk och Depay kanske kan ta Hollands nästa medalj inom ett Europamästerskap.

Trots att de senaste åren inte varit så lyckade som man hoppats så är Holland ett av de mest omtalade länderna inför Fotbolls-EM 2024, mycket tack vare att man hamnat i en grupp där Frankrike, Österrike och LAG kommer att stå för motståndet. Allt annat än ett avancemang till åttondelsfinal vore ett stort misslyckande.