Här hittar du det fullständiga spelschemat för Fotbolls-EM 2021 som nu närmar sig med stormsteg och förväntningarna är som vanligt skyhöga på mästerskapet. Lagen kommer att spela i flera olika länder och hela 13 olika städer utspritt över hela Europa är på ett eller annat sätt med i arrangemanget. Här hittar du ett komplett spelschema och samtliga tider för Fotbolls-EM 2021.

Spelschema Fotbolls EM

Fotbolls-EM 2021 består av hela 24 stycken olika länder som kommer att spridas ut i sex grupper. Vi har för att underlätta gjort ett heltäckande spelschema för hela mästerskapet från gruppspelet till finalen med tider, matcher, arenor och TV-kanal. I spelschemat för Fotbolls-EM 2021 så ingår det alltså även en TV-tablå så att du får allt i ett när du besöker Speltips.se. Direkt efter att en match har avslutats så uppdateras även resultatet i spelschemat så att du får en bättre överblick.

Sveriges spelschema under Fotbolls EM 2021

Sverige har stått för ett fantastiskt EM-kval och har därför lyckats att kvalificera sig för Fotbolls-EM 2021. Sverige matcher och spelschema för Fotbolls-EM är ännu inte lottat men vi förväntar oss att Sverige har bra chans att ta sig vidare från gruppen. I spelschemat så är Sveriges tre matcher i gruppspelet markerade med röd text så att du snabbt ska kunna hitta i vimlet av alla matcher som spelas. Så fort Sveriges matcher och TV-tider är lottade så kommer vi att uppdatera spelschemat med korrekt information.

Uppdaterad: lördag 10 februari

England fotbolls VM England – Kroatien Kroatien Fotbolls VM

SVT logo

Grupp D
Lördag 14 Juni kl. 15:00
Stad: London

England:
Högst: 1.61

Oavgjort:
Högst: 3.90

Kroatien:

Högst: 4.70

England fotbolls VM England – Kroatien Kroatien Fotbolls VM

SVT logo

Grupp D
Lördag 14 Juni kl. 15:00
Stad: London

England:
Högst: 1.61

Oavgjort:
Högst: 3.90

Kroatien:

Högst: 4.70

Spelbolag med odds på EM

No Account Bet logo

 Sätt in 200 kr – få 200 kr

Maxbonus: Sätt in 200 kr – Få totalt 400 kr

Omsättningskrav: 1x bonus, min. odds 0 (!)

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

888Sport logo

 500% upp till 500 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 600 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Höga odds & bra bonus

  • Läs mer om 888Sport

Hajper logo

 Blixtsnabba uttag!

Maxbonus: Sätt in valfritt belopp

Omsättningskrav: x0

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Spela på odds med BankID

  • Läs mer om Hajper

När spelas EM 2021?

Situationen under delar av 2020 gjorde att man blev tvungna att skjuta fram EM till 2021, vilket är ett historiskt beslut. Beslutet togs dock emot utan några invändningar från supportrarna, som alla nog redan var förberedda på vad som skulle ske. Dessutom möjliggör beslutet att många ligor eventuellt får chans att spela klart eller spela ikapp säsongen under den delen av året där EM skulle ha spelats.

EM 2021 kommer spelas 11 juni-11 juli, det skiljer alltså en dag mot vad man hade planerat för mästerskapet som skulle gå av stapeln ett år tidigare. I övrigt är allting samma, spelschema såväl som grupperna.

Komplett spelschema för EM 2021

Här hittar du hela spelschemat för Fotbolls-EM 2021 som spelas runt om kring i Europa, närmare bestämt i 13 olika länder vilket är nytt inför mästerskapet och något man aldrig testat tidigare. Mästerskapet innehåller hela 24 nationer som sedan tidigare kvalat in till EM 2021 och mästerskapet pågår mellan 11 juni och 11 juli 2021.

Speltips.se kommer att bevaka EM 2021 på plats för att du ska få senaste nytt om mästerskapet och självklart den mest intressanta informationen. Direkt efter att en match spelats klart så uppdateras spelschemat vilket gör att du alltid kan räkna med ett uppdaterat spelschema. Vi kommer att finnas på plats för att bevaka mästerskapet fram till den 11 juli när finalen går av stapeln för Fotbolls EM 2021.

Sveriges matcher och tider under EM 2020

Sverige gör sig redo för ett nytt Europamästerskap i hopp om att nå samma höjder som man gjorde under VM. Sverige har mycket trogna supportrar som ofta åker med och stöttar landslaget under mästerskap. Det finns givetvis även en stor mängd supportrar kvar hemma i Sverige som vill bevaka mästerskapet från TV-rutan och som vill veta spelschemat för Sverige under Fotbolls-EM 2021. Dessvärre är spelschemat för Sverige ännu inte klart men så fort det blivit lottat så kommer vi att uppdatera spelschemat med Sveriges tider, TV-tablå, odds, arena och TV-kanal.