Här hittar du det fullständiga spelschemat för Fotbolls-EM 2024 som nu närmar sig med stormsteg och förväntningarna är som vanligt skyhöga på mästerskapet. Lagen kommer att spela i flera olika länder och hela 13 olika städer utspritt över hela Europa är på ett eller annat sätt med i arrangemanget. Här hittar du ett komplett spelschema och samtliga tider för Fotbolls-EM 2024.

Spelschema Fotbolls EM 2024 Calendar free icon

Match Datum Grupp TV-kanal Odds
EJ UPPDATERAD Gruppspel SVT / TV4 XX – XX – XX
EJ UPPDATERAD Gruppspel SVT / TV4 XX – XX – XX
EJ UPPDATERAD Gruppspel SVT / TV4 XX – XX – XX
EJ UPPDATERAD Gruppspel SVT / TV4 XX – XX – XX
EJ UPPDATERAD Gruppspel SVT / TV4 XX – XX – XX
EJ UPPDATERAD Gruppspel SVT / TV4 XX – XX – XX
EJ UPPDATERAD Gruppspel SVT / TV4 XX – XX – XX
EJ UPPDATERAD Gruppspel SVT / TV4 XX – XX – XX
EJ UPPDATERAD Gruppspel SVT / TV4 XX – XX – XX
EJ UPPDATERAD Gruppspel SVT / TV4 XX – XX – XX
EJ UPPDATERAD Gruppspel SVT / TV4 XX – XX – XX

Spelbolag med odds på EM

Campobet logo

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Casumo logo

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

No Account Bet logo

 Få 100 kr!

Maxbonus: Sätt in 100kr – Spela för 200kr

Omsättningskrav: 1x bonus, min. odds 0 (!)

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

Komplett spelschema för EM 2024

Här hittar du hela spelschemat för Fotbolls-EM 2024 som spelas runt om kring i Europa, närmare bestämt i 13 olika länder vilket är nytt inför mästerskapet och något man aldrig testat tidigare. Mästerskapet innehåller hela 24 nationer som sedan tidigare kvalat in till EM 2024 och mästerskapet pågår mellan 11 juni och 11 juli 2024.

Speltips.se kommer att bevaka EM 2024 på plats för att du ska få senaste nytt om mästerskapet och självklart den mest intressanta informationen. Direkt efter att en match spelats klart så uppdateras spelschemat vilket gör att du alltid kan räkna med ett uppdaterat spelschema. Vi kommer att finnas på plats för att bevaka mästerskapet fram till den 11 juli när finalen går av stapeln för Fotbolls EM 2024.

Komplett spelschema för Fotbolls-EM

Spelschema Fotbolls-EM

Fotbolls-EM 2024 består av hela 24 stycken olika länder som kommer att spridas ut i sex grupper. Vi har för att underlätta gjort ett heltäckande spelschema för hela mästerskapet från gruppspelet till finalen med matcher, TV-tider, arenor och TV-kanaler. I spelschemat för Fotbolls-EM 2024 så ingår det alltså även en komplett TV-tablå så att du som läsare kan ta del av all information om Spelschemat för EM 2024 hos oss på speltips.se. Direkt efter att en match har avslutats så uppdateras även resultatet i spelschemat så att du får en bättre överblick.

Spelschema Fotbolls-EM:

 • MATCH EJ KLAR
 • MATCH EJ KLAR
 • MATCH EJ KLAR
 • MATCH EJ KLAR
 • MATCH EJ KLAR
 • MATCH EJ KLAR

Sveriges spelschema under Fotbolls-EM 2024

Sverige har stått för ett fantastiskt EM-kval och har därför lyckats att kvalificera sig för Fotbolls-EM 2024. Sverige matcher och spelschema för Fotbolls-EM är ännu inte lottat men vi förväntar oss att Sverige har bra chans att ta sig vidare från gruppen. I spelschemat så är Sveriges tre matcher i gruppspelet markerade med röd text så att du snabbt ska kunna hitta i vimlet av alla matcher som spelas. Så fort Sveriges matcher och TV-tider är lottade så kommer vi att uppdatera spelschemat med korrekt information.

Sveriges matcher och tider under EM 2024

Sverige gör sig redo för ett nytt Europamästerskap i hopp om att nå samma höjder som man gjorde under VM. Sverige har mycket trogna supportrar som ofta åker med och stöttar landslaget under mästerskap. Det finns givetvis även en stor mängd supportrar kvar hemma i Sverige som vill bevaka mästerskapet från TV-rutan och som vill veta spelschemat för Sverige under Fotbolls-EM 2024.

Sverige har lottats in i grupp E, där man kommer att stöta på tufft motstånd i form av Spanien, Polen och Slovakien. Gruppspelet för Sveriges del inleds i Spanien och Bilbao, där man möter just Spanien. Därefter reser laget vidare till Dublin, där matcher mot Slovakien och Polen väntar. Så här ser Sveriges spelschema ut i gruppspelet:

 • SVERIGES MATCH EJ UPPDATERAD
 • SVERIGES MATCH EJ UPPDATERAD 
 • SVERIGES MATCH EJ UPPDATERAD

Minst tre matcher per lag

Samtliga grupper i Fotbolls-EM består av totalt fyra lag, där lagen möter varandra varsin gång. Det innebär att det blir minst tre matcher per lag. Gruppspelsomgångarna spelas över totalt tolv dagar och inleds den 11 juni, där det ska avverkas totalt 36 gruppspelsmatcher, innan gruppspelet avslutas den 23 juni. Det innebär att det kommer vara rätt tajt mellan matcherna och varje dag under de här tolv dagarna kommer du att kunna följa fotboll på allra högsta nivå.

Två lag går vidare

Efter att de tre gruppspelsomgångarna i respektive grupp avslutats står det också klart vilka två lag från vare grupp som går vidare till åttondelsfinalerna. Utöver de tolv lag som tar sig vidare direkt kommer också de fyra bästa grupptreorna att få spela åttondelsfinal.

Redan på förhand är det bestämt vilka lag som kommer att mötas i åttondelsfinalerna, utifrån placeringen lagen hamnar på i gruppen. Det gör det med andra ord enkelt att följa vilka som kommer att få möta vilka i slutspelet under turneringens gång.

Åttondelsfinalsspelet inleds den 26 juni, tre dagar efter att gruppspelet avslutats, och pågår under totalt fyra dagar innan det står klart vilka lag som tar sig vidare till kvartsfinal.

Så här ser åttondelsfinalsschemat ut:

 • Åttondelsfinal 1: EJ UPPDATERAT
 • Åttondelsfinal 2: EJ UPPDATERAT
 • Åttondelsfinal 3: EJ UPPDATERAT
 • Åttondelsfinal 4: EJ UPPDATERAT
 • Åttondelsfinal 5: EJ UPPDATERAT
 • Åttondelsfinal 6: EJ UPPDATERAT
 • Åttondelsfinal 7: EJ UPPDATERAT
 • Åttondelsfinal 8: EJ UPPDATERAT
Spelschemat för EM 2021

Spelschemat uppdateras i realtid

För att du inte ska missa något kring EM 2024 så kommer spelschemat att uppdateras i realtid, vilket gör att du alltid är uppdaterad kring hur spelschemat ser ut oavsett var du befinner dig – helt i realtid. Det innebär att så fort en match är färdigspelad, så kommer den att plockas bort från spelschemat för att du enkelt ska kunna hålla koll på vilken match som väntar härnäst. Ibland kan matchtider eller TV-tider ändras tätt inpå matchstart, men tack vare att vårt spelschema, som uppdateras direkt i realtid håller du dig uppdaterad kring det senaste runt spelschemat för Fotbolls-EM 2024.

Mer information än bara matcherna

Med Speltips.se:s spelschema får du mer information än om bara matcherna. Utöver matchtider och datum kommer vi att uppdatera spelschemat med allt du behöver veta inför matcherna, så som: vilken match gruppen gäller, starttid, arena, vilken TV-kanal matchen sänds på, samt hur oddsen ser ut. Utöver detta kommer du också på den här sidan att kunna ta del av massor av smaskiga bonusar hos spelbolagen kopplade till EM. Med vårt spelschema kommer du med andra ord få koll på allting du behöver veta inför hela mästerskapet.